Захариева се срещна с посланика на Косово

  • 24 ноември 2020 17:00

  • 442
  • 1
Захариева се срещна с посланика на Косово
©

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на се срещна с посланика на Република Косово Едон Цана във връзка с изтичането на неговия мандат в България.

„Поздравявам Ви за добре свършената работа през Вашия мандат, макар и в трудните условия на епидемията на COVID-19“, каза Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на.

Захариева: Горенето на българското знаме в Северна Македония е безобразие

По време на срещата бяха обсъдени възможностите за задълбочаване на двустранните икономически отношения между България и Косово, включително в сферата на търговията, инфраструктурата и аграрния сектор.
Двамата събеседници обсъдиха политическата ситуация на Балканите и европейската перспектива на страните от Западните Балкани. Посланик Цана благодари на Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на за подкрепата, която страната ни оказва на държавите в региона, включително чрез официалната помощ за развитие.

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на се срещна с посланика на Република Косово Едон Цана във...

Публикувахте от Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Bulgaria в Вторник, 24 ноември 2020 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
442 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Държавата на Ай дуците

2020.11.24 | 19:15

1
Защо не миряса най-после, ами ходи като простинал конь и троши народна пара ?

Добави коментар

Водещи новини