Ангелкова на среща с бизнеса в Самоков заради COVID-19

  • 18 ноември 2020 12:10

  • 437
  • 0
Ангелкова на среща с бизнеса в Самоков заради COVID-19
© Николина Ангелкова, фейсбук

Бившият министър на транспорта и настоящ депутат от ГЕРБ Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard се срещна с представители на бизнеса в Самоков. Тя обсъди с тях ситуацията около пандемията и трудностите за предприятията. 

Ангелкова бе посрещната от директора на местна компания, която се е възползвала от мярката 60:40, стана ясно от неин пост във фейсбук.

"Обсъдихме мерките, които реализира правителството в условията на пандемия, за да съхрани българската икономика. Фирмата, в която работят над 400 служителя, се е възползвала от мярката 60:40, чиято цел е да запази работните места. По повод притесненията на земеделски производители от района от нелоялна конкуренция ги уверих, че Министерството на земеделието, храните и горите предприема мерки за по-висок контрол", заяви бившият министър на туризма.

Марияна Николова пред турски туроператори: България има прекрасни възможности за зимни спортове

Тя се срещна и с жители на село Говедарци, с които беше обсъдена възможността за развитие на туризма на населеното място в туризма. Обсъдено беше и реновирането на пътната отсечка до Мальовица.

Сн. Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard, фейсбук

"Разговарях и с представители на туристическия бранш от Боровец, които споделиха очакванията си все повече българи да посетят курорта. Противоепидемичните мерки, които още през март разработи Министерство на туризма за местата за настаняване, се спазват, така че да се гарантира сигурността на всеки турист. С Христо Крушарски, който участваше в срещите, изразихме удовлетворение от условията и материалната база в “ОУ Димчо Дебелянов“, което той е завършил. Училището има модерна компютърна зала, но и отлични условия за спорт-баскетболно и волейболно игрище и стадион", сподели още Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

Последвайте канала на

Novini.bg
437 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини