МРРБ ще представи онлайн мерките за енергийна ефективност

  • 10 ноември 2020 19:18

  • 475
  • 0
МРРБ ще представи онлайн мерките за енергийна ефективност
© Булфото/Архив

Министерството на регионалното развитие и благоустройството /МРРБ/ започва серия от обществени консултации за Интегрираната програма за енергийна ефективност, която ще се изпълнява в рамките на Националния план за възстановяване и устойчивост по инструмента Recovery and Resilience Facility на Европейската комисия, съобщи пресцентърът на МРРБ.

Оттам уточняват, че срещите ще започнат утре онлайн. В тях ще участва министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и зам.-министърът Деница Николова. По програмата са планирани инвестиции от 3 млрд. лв. в мерки за енергийна ефективност на обществени, частни и индустриални сгради, системи за улично осветление, се посочва в съобщението.

Петя Аврамова: Мерките са достатъчни, но хората да се спрат и да ограничат контактите си

На 12 ноември е предвидена консултация с представителите на камари и браншови организации. На 13 ноември е срещата с юридически лица с нестопанска цел, работещи в сферата на енергийната ефективност, а на 16 ноември програмата ще бъде обсъдена с представители на бизнеса в сектора, информират от МРРБ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
475 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини