Изпадна ли в международна изолация Бойко Борисов, както твърдят протестърите?

  • 10 ноември 2020 15:15

  • 7543
  • 78
Изпадна ли в международна изолация Бойко Борисов, както твърдят протестърите?
© Министерски съвет

От 9-ти юли тази година с началото на протестите започна безпрецедентна личностна атака срещу Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, която целеше да опетни имиджа на българския премиер пред световните лидери.

Преждевременно поръчителите на атаката обявиха, че Борисов е изпаднал в изолация. Напъните на професионалните протестъри окончателно удариха на камък, след като европейските партньори на България застанаха категорично зад Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и неговата политика. Най-голямото доказателство за международното доверие към правителството и лично към премиера са редицата международни срещи на високо ниво, които Борисов провежда през цялата 2020 година. Само на Фейсбук страницата на министър-председателя преброихме над 35 проведени работни срещи, телефонни разговори и видеоконференции на високо ниво от месец юли до сега.

Организаторите на протестите срещу управляващите подадоха оставка преди десет дни, след като окончателно фалираха откъм симпатизанти и спонсори, но Борисов не е спирал да налага страната ни на световната карта.

В присъствието на Борисов лидерите на Западните Балкани подписаха две декларации

Днес Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и премиера на Република Северна Македония Зоран Заев в София ръководят срещата на върха от инициативата Берлински процес, на която двете държави са съдомакини. Във форума на най-високо ниво чрез видеоконферентна връзка участват лидерите от Западните Балкани, германският канцлер Ангела Меркел, френският президент Еманюел Макрон, премиерите – на Италия Джузепе Конте, на Гърция Кириакос Мицотакис, на Хърватия Андрей Пленкович, на Полша Матеуш Моравецки, на Словения Янез Янша. В срещата на върха ще се включат също председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, върховният представител по външната политика и политиката за сигурност на ЕС Жозеп Борел и други.

Почти всеки месец Борисов провежда по няколко разговора на най-високо ниво с представители на САЩ.

През месец април 2020 г. Борисов коментира с държавния секретар на САЩ Майкъл Помпео мерките в България за справяне с коронавирус пандемията. Няколко дни по-късно Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разговаря по същата тема и с посланика на САЩ в България Херо Мустафа по време на официална среща.

През месец юни 2020 г. Борисов провежда телефонен разговор със секретаря по търговията на САЩ Уилбър Рос. Темата на разговора е осезателното задълбочаване на ползотворното сътрудничество между България и САЩ, особено след срещата на премиера с американския президент Доналд Тръмп.

В края на месец август Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се среща със заместник помощник държавния секретар на САЩ за Европа и Евразия Матю Бойс. Борисов и Бойс обсъждат инициативата „Три морета“ - много преди Румен Радев да се помисли за единствен защитник на американските интереси в България.

Борисов се срещна със зам.- помощник държавния секретар на САЩ за Европа и Евразия

Месец по-късно Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се среща с представители на американската компания „Локхийд Мартин“, от която България закупи бойни самолети за нуждите на отбраната ни. В разговора участва също посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа.

През месец октомври Борисов отново коментира развитието на инициативата „Три морета“ в телефонен разговор със заместник-държавния секретар по икономическия растеж, енергетика и околна среда на Държавния департамент на САЩ Кийт Крак.

Борисов категоричен: САЩ са важен стратегически партньор на България в областта на енергетиката

Малко по-късно премиерът провежда и видеоконферентна среща с лидерите на водещите еврейски организации в САЩ, която се провежда в рамките на 75-ата сесия на Общото събрание на ООН.

Стратегическото партньорство между България и САЩ е тама на разговор по време на срещата на министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с помощник държавния секретар на САЩ по политико-военните въпроси Кларк Купър, който бе на посещение в София в края на октомври.

През октомври България и САЩ подписват ключови документи в сферата на сигурността и на ядрената енергия. В България са двама заместник-дъжавни секретари, а Майкъл Помпео се включва чрез видеоконферентна връзка.

Докато е под домашно лечение след положителен тест за коронавирус Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г провежда важни видеоконферентни разговори - с канцлера на Германия Ангела Меркел, с председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен, с президента на Турция Реджеп Ердоган, с президента на Франция Емануел Макрон, с премиера на Гърция Кирякос Мицотакис и участва във видеоконференция на Европейския съвет по въпросите на Covid-19. Редица европейски и световни лидери изпращат официални писма и лични съобщения с пожелания си за бързо възстановяване на българския премиер.

В средата на октомври Борисов участва в редовно заседание на Европейския съвет в Брюксел, където провежда множество срещи - с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопез, с председателя на Европейския съвет Шарл Мишел, с премиера на Унгария Виктор Орбан, с премиерите на Швеция и Словения, с Емануел Макрон и други европейски лидери.

На 2-ри октомври в Брюксел президентът на ЕНП Доналд Туск заявява ясно и категорично пред Бойко Борисов: “Имате нашата подкрепа!“. Ден по-рано Борисов разговаря с премиера на Латвия и с премиера на Дания, с австрийския канцлер Себастиан Курц и с премиера на Нидерландия Марк Рюте.

Край на спекулациите с подкрепата от Брюксел: Туск каза тежката си дума за Борисов

През септември министър-председателят участва в онлайн среща на високо равнище в рамките на Общото събрание на ООН и във виртуална среща в рамките на Процеса „Акаба“.

През август Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г участва в Стратегическия форум в град Блед, Словения, където държавни ръководители и представители на международни огранизации коментираха предизвикателствата на пандемията. Там провежда срещи с Виктор Орбан, сръбския президент Александър Вучич и други лидери.

По-рано през месеца Борисов е в Атина, където с гръцкия му колега участват в официална церемония по подписване на договор с цел реализиране на терминал за втечнен природен газ.

Две седмици след старта на антиправителствените протести през юли месец Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е участник в присъствено заседание на Европейския съвет в Брюксел, където е посрещнат повече от сърдечно от европейските лидери. Борисов провежда редица работни срещи – с Мицотакис, с холандския премиер Марк Рюте, със Шарл Мишел, с Андрей Пленкович, с премиера на Финландия и с румънския президент. В резултат на срещите на Борисов България получи над 1 млрд евро повече в новия европейски бюджет.

В последните десет години Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беше обявяван за приключен от враговете си десетки пъти, дори има няколко написани книги за „края на ерата Борисов“. И друга, в която се казва, че той винаги се завръща. Единственото приключило със сигурност обаче са ГМО протестите срещу управляващите. С тях си отидоха и анализаторите за края на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който е в „изолация от света“.

Последвайте канала на

Novini.bg
7543 78

Свързани новини

Коментари 78

Добави коментар
Petyr

2020.11.10 | 19:09

67
СТЕФАН СТАМБОЛОВ = БОЙКО БОРИСОВ. Да живее Бойко Борисов!!! Който го мрази под него да лази!!!
TE IBA

2020.11.11 | 06:23

78
ФОСТАТА ПРОЗТА
Ерни

2020.11.10 | 19:15

74
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов печели президентските избори, ако са сега, показва експресно проучване на „Барометър България“. А ГЕРБ е първа пол. сила с 8% преднина. През следващата година освен парламентарни, предстоят и президентски избори.
МАРШ БЕ

2020.11.11 | 06:20

77
ОЛИГОФРЕН
Ерни

2020.11.10 | 19:16

75
Сега е времето на Бойко Борисов. Този човек е нужен на историята и тя го създава. Не случайно точно Бойко Борисов, точно в този период от развитието на България е премиер.и дано обнови държавата, и дано българите се променят към по-добро. А Борисов да е жив и здрав и да му помага Бог да пребъде.
TE IBA

2020.11.11 | 06:19

76
ФОСТАТА ГЕРБАВА
Иво

2020.11.10 | 19:15

73
180 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
Иво

2020.11.10 | 19:14

72
В България е гробна тишина, народът ни от ярост онемя . По улиците хората се щурат търсят Радев за да му го турят !!!! Отговори
Petyr

2020.11.10 | 19:13

71
Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички. Отговори
Любчо

2020.11.10 | 19:12

70
Всъщност за последните 30-години Борисов е и най -милеещия и най -интересуващия се М-р П-л на БГ от напредъка на стратегическата инфраструктура . Да припомним , че извади от батака на Гърците лот 4 на магистрала Срума( у-ка преди Кулата/Промахон) . По негово време се завърши и Тракия и Марица , а от Струма остават едва 35 км за довършване . Вижда се че му е мерак и се радва искренно и като малко дете на напредъка . Дано да се запази този ентусиазъм и завършат и посленият у-к на околвръстния път на София ( Бъкстон м-ла Люлин) ........................... Ами драго ми е и на мен ,като гледам как за последните 10 години строим здраво. Не ме интересува колко ,както казват червените, пари са усвоени правилно. За мен е най-важно да пътувам безопасно от т.А до т.Б. Евала!
Жени

2020.11.10 | 19:11

69
Жалко за напъните. Бойко с 60% рейтинг Радев върви стремглаво надолу 38%, Нинова на последно място. Герб 28 %,,,Бсп 12%. Следователно догодина Борисов премиер, Мурафчийски президент. Всеки може да провери в гугъл защото тук линк не може да се праща Болшевишки вкиснали Кауни от цялата страна -- на изборите ГЕРБ ще ви го подаде сух, гответе се да го поемете както подобава на проКремълски рубладжийски минетчии-- тихо , кротко и с финес.
Ева Пешева

2020.11.10 | 19:10

68
Г-н Борисов работи от душа и сърце, затова съвестта му е чиста. Работата свършена от него и екипа му виждаме всеки ден! Благодаря Ви г-н Премиер
Алфонс

2020.11.10 | 19:08

66
Космически нива делят Радев от Борисов, този доблестен патриот. Скоро кликата на недоразумението Радев, ще се изяде от вътре.Падението му ще бъде невероятна гледка за зрителя. Радев ще търка наровете по затворите.

Добави коментар

Водещи новини