Партията на Цветанов за 10 ноември: Всички ние трябва да се гордеем с извървяния път

  • 10 ноември 2020 08:51

  • 587
  • 3
Партията на Цветанов за 10 ноември: Всички ние трябва да се гордеем с извървяния път
© Републиканци за България

Датата 10 ноември 1989 г. поставя началото на прехода в България, прави възможен първия свободен митинг на 18 ноември и първите свободни демократични избори в България на 10 юни 1990 г., се казва в изпратена до медиите позиция на "Републиканци за България".

Макар да остава под въпрос как се случва предаването на властта и какви са мотивите му, а плановете на тогавашния политически елит и Кремъл за страната ни да са перестройка по съветски модел, неформалните граждански организации съумяват да насочат обществото ни към необходимите демократични промени. Затова всички ние трябва да се гордеем с извървяния път. Допуснатите грешки не са малко, но и постигнатото е значимо и определящо за бъдещето ни. Бъдеще, което с общи усилия решително сме заявили, че искаме да е част от Евроатлантическото пространство още в момент, когато това може би е изглеждало дръзко и немислимо.

Партията на Цветанов ще разкрие нередности в община Гурково

Последвайте канала на

Novini.bg
587 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Анархо-комунист

2020.11.10 | 11:07

3
Тоя скапаняк какво е извървял!?! Нарочно облечен във власт и привилегии, лесно управляем малоумник, на който са дадени едни материални благинки, дори не осъзнава каква кукла на конци е и какво причинява на останалите!!! Типичен физкултурник "полицай" с четири пръста череп и вътре технически вакуум. СТОИТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ТОЯ освен ако не отивате да го вържете и накажете!!!

2020.11.10 | 10:56

2
верно бе цвъки , трябва да се гордеете , един с пълни чекмеджета друг с пет ,шест апартамента .

2020.11.10 | 10:48

1
e ta grobarska bokluk vsicki vie prestapnicite izvarviahte patiat kak krajbite in tova li bokluk vi dava parvo dav se gordeete.

Добави коментар

Водещи новини