Депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев дари 2 тона дезинфектант и 2000 маски на личните лекари в област Плевен

  • 05 ноември 2020 11:29

  • 964
  • 1
Депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев дари 2 тона дезинфектант и 2000 маски на личните лекари в област Плевен
© ПП ГЕРБ

Народният представител от ГЕРБ Пламен Тачев дари 2000 предпазни маски и 2 тона дезинфектант на Сдружението на общопрактикуващите лекари в Област Плевен. Организацията ще ги разпредели и раздаде на всички 200 общопрактикуващи лекари, работещи на територията на областта – не само в града, но и в малките населени места и селата.

Председателят на Сдружението д-р Цветков заяви, че тези 2 тона дезинфектант са им изключително необходими и ще бъдат от голяма полза не само за неговите колеги, но и за пациентите, тъй като едно от най-важните неща за превенция срещу вируса е кабинетите на лекарите да бъдат стерилни.

Общински съветници от ГЕРБ дариха 200 шлема на 3 училища в Карнобат

Д-р Цветков благодари на Пламен Тачев за подкрепата и отбеляза, че той е единственият частен дарител досега.

„През годините г-н Тачев винаги е показвал уважение към нашата гилдия и професия. Когато сме имали нужда, се е отзовавал и е бил до нас. През март, когато беше първата вълна от коронавирус, той отново направи голямо дарение“, заяви д-р Цветков.

Вчера Пламен Тачев дари и обещаните от него таблети за онлайн обучение на Професионалната гимназия по туризъм в Плевен. Преди 2 седмици от училището потърсиха съдействие от народния представител, тъй като не разполагаха с достатъчно устройства за онлайн обучение, които са им необходими за преподаване в условията на пандемия. Тачев пое ангажимент да ги осигури и вчера те бяха доставени.

В Плевен дискутираха проблемите на културната сфера в условията на пандемия с COVID-19

"За мен образованието е кауза. Щастлив съм, че мога да бъда полезен в тези тежки времена. И занапред ще помагам с каквото мога", каза Тачев, връчвайки таблетите на тримата заместник-директори.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
964 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Просто човек

2020.11.05 | 13:12

1
Чудесно, но няма нужда от снимки и показност...

Добави коментар

Водещи новини