Аврамова коментира пандемията и разкри колко години е новият гаранционен срок на магистралите

  • 05 ноември 2020 08:25

  • 1577
  • 0
Аврамова коментира пандемията и разкри колко години е новият гаранционен срок на магистралите
© Булфото (архив)

Не съм здравен специалист, нека слушаме тези хора относно затварянето и мерките срещу коронавируса у нас. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно

"Хората се разделиха на две по спазването на мерките. Надявам се, че хората ще се пазят - ръстът на заразени е факт. Ситуацията е сериозна и всички трябва да сме отговорни", допълни още министърът.

Валери Симеонов бесен: Чувалите с трупове ще станат факт

"За всички е видно, че в цялата Европа има ръст на заразените с коронавируса. Критиките в България са политически, без предложения. В тази ситуация не трябва да се политиканства", каза Аврамова. 

Министърът на регионалното развитие коментира новата програма за енергийна ефективност и саниране на жилищни,обществени и промишлени сгради: "Общините ще бъдат бенефициенти. Съфинансиране по програмата ще има 5-10%. В ББР има над 3 хиляди чакащи по програмата", допълни тя. 

"Хората няма да доплащат за саниране на блоковете им по новата програма", категорична бе Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно

"Блокът, чиято изолация падна в Студентски град, не е саниран по Националната програма са саниране. Това е инвестиция на бивш институт", разкри министърът на регионалното развитие и благоустройството. 

Силен вятър събори изолацията на блок в Студентски град

"Ще държа на качеството при ремонтните и пътните дейности. Увеличихме гаранционните срокове при строителни дейности - за магистралите вече е 7 години", коментира Аврамова.

"Няма да има режим на водата в Бургас, работи се по проекти за пречиствателни станции на язовирите "Порой" и "Ахелой", ще има вода до пролетта на 2021 г.", завърши Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1577 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини