Андрей Ковачев категоричен, че няма да търпим манипулациите на Скопие

  • 04 ноември 2020 09:16

  • 2245
  • 2
Андрей Ковачев категоричен, че няма да търпим манипулациите на Скопие
© Булфото, архив

Ние искаме пълноправно членство в ЕС за всички страни от Западните Балкани. Това беше основното и в нашето председателство. Това увери евродепутатът Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега., който коментира отношенията между България и Северна Македония.

Той обаче каза пред бТВ, че страната ни не може да подкрепи манипулацията и лъжата. Ковачев смята дори, че има омраза, насложена от тоталитарния режим, която още не е преодоляна.

Джамбазки скочи на българи, харесали статия, в която се напада България заради Северна Македония

Нормално е да поискаме антибългарската риторика, особено през последните седмици, да бъде преодоляна. Те да имат смелостта да направят това не защото е българска позиция, а защото отговаря на историческата истина, категоричен е той.

Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега. смята, че Белград и Москва не позволяват сближаването ни със Северна Македония. Според него обаче българите искат Северна Македония да е чат от европейската общност, но не са съгласни това да е с цената на манипулации.

Последвайте канала на

Novini.bg
2245 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.11.04 | 12:09

2
така ли бе? какво ще им направиш?
war

2020.11.04 | 10:11

1
Google непрекъснато плаща от $ 27485 до $ 29658, за да направи снимка в мрежата от вкъщи. Присъединих се към това действие преди 2 месеца и спечелих $ 31547 през първия месец от това действие. Мога да кажа, че животът ми се подобри напълно! Погледнете го какво правя===>>>Careerclub9.com

Добави коментар

Водещи новини