Ева Майдел: В Европа ще бъдем по-обединени след кризата

Българският евродепутат Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по (ГЕРБ/ЕНП) беше гост на общото събрание на Европейско движение Германия заедно с вицеканцлера на Германия и министър на финансите Олаф Шолц, министъра на отбраната на Германия и председател на ХДС Анагрет-Крамп Каренбауер и германския министър по европейските въпроси Михаел Рот. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Събитието се проведе на 30 октомври 2020 г.

,,След като преодолеем здравната и икономическата криза, в която се намираме, съм убедена, че европейците ще сме по-обединени, защото всеки един от нас ще е видял по-ясно ползата от ЕС. През пролетта видяхме координацията между европейската комисия и държавите за доставка на медикаменти и апаратура. Сега при втората вълна общите действия на ниво ЕС са още по-задълбочени и вече има споразумение да не се затварят границите за транспорт, да се ускори създаването, валидирането и разпространението на ваксина'', заяви по време на речта си Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по, която е председател на Международното Европейско движение – най-голямата мрежа от проевропейски организации.

Ева Майдел за коронавируса: Не можем да преодолеем общ проблем поотделно

Проучванията на експерти по целия свят в последните месеци показват, че гражданите са по-склонни да се доверяват на лидери с опит, отколкото на популистки лозунги за бързо и радикално решаване на проблеми без особено обяснение как може да стане това. Експертността и последователността се ценят във времена, в които сме обградени от несигурност. В тази връзка Европейското движение със своят 70-годишен авторитет и голяма мрежа от неправителствени организации, бизнеси и институции може да изиграе ключова роля за запазване на доверието в европейската интеграция и политиките на Европейския съюз за излизане от кризата, допълни българският евродепутат.

Коментари

 1. 2020.10.31 | 13:44
  Бла бла бла .... що ни занимавате с приказките на някаква куха лейка, турена от Толупа за евродепутат в резултат на зависимости или търговия с влияние.
  1. 2020.10.31 | 18:51
   Бацов, вече 3 месеца искат нечия оставка, ама не е моята.
  2. 2020.10.31 | 14:33
   простотията ти е очевАдна, лумпен дрислив! Личат комплексите ти и липсата на образование. Жалка пасмина сте вие завистливците- мързеливи и некадърни!
 2. 2020.10.31 | 15:55
  к.урва
 3. 2020.10.31 | 12:49
  Криза има само в Българския ти мозък
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет