Цвета Караянчева изпрати съболезнователни адреси до гръцкия и турския си колега

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изпрати съболезнователни адреси до председателите на парламентите на Гърция и Турция по повод опустошителните земетресения.

С дълбока загриженост научих новината за жертвите, пострадалите граждани на Гърция и разрушенията, причинени от земетресението, засегнало остров Самос, пише Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на до председателя на парламента на Република Гърция Константинос Тасулас.

Покрусени сме от новината за човешки жертви, стотици ранени и жестоките разрушения в Турция, отбелязва в съболезнователното си писмо до председателя на Великото Национално събрание на Турция Мустафа Шентоп.

12 са вече жертвите от опустошителното земетресение в Турция

Тя изразява в писмата си най-искрена и човешка съпричастност и солидарност към гръцкия и към турския народ в този труден момент, както и съболезнования и съчувствие към семействата и близките на жертвите и ранените.

Надявам се, че навременните и професионални действия на спасителните екипи и медицинските служби ще помогнат за спасяването на хора и за бързо възстановяване на ранените, пише още председателят на Народното събрание.

Коментари

 1. 2020.10.31 | 09:53
  На какъв език го написа,като знае само лошо български и тъпа като кърджалийска лейка..Една стара европейска нация е управлявана от Тиква,обградена от хора с неговия ,,капацитет'''-жална майка България..
 2. 2020.10.31 | 08:19
  А, КОЙ и го НАПИСА?
 3. 2020.10.31 | 05:47
  няма лице "цвета караянчева", има една проста кърджалийска п.ут.ка.
 4. 2020.10.31 | 04:45
  А персийски килими няма ли да им пети ТК патица!?
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет