Боил Банов разкри ще затворят ли изцяло театрите и кината

Няма как да избягаме от тази реалност, въпросът е да продължаваме напред. Няма да затваряме нищо. На места самите директори преценят дали да ограничат спектаклите. Има и заболели състави. Това заяви министърът на културата Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за.

"Важното е да не спираме и да продължаваме напред. Подсигурени са театрите. Осигурени са буфери", потвърди той. 

"Помогнахме на свободни сектор. Има дългосрочна програма и ще позволи хората и следващата година да работят свободно. Помогнахме на всички много сериозно и дългосрочно", увери министърът.

Пред бТВ той коментира, че са взети сериозни мерки не просто за оцеляването, но и за развитието.

Караянчева пак взриви фейсбук. Подари килими от парламента и Министерския съвет на театъра в Кърджали

Министър Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за разкри, че 28 милиона лева са допълнителните за културата. 25 милиона лева ще бъдат дадени само за кино индустрията. 

"Има си механизми, ясни начини за работа, за разпределение на парите", отбеляза той.

Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за коментира, че отношенията му с бившия министър и настоящ председател на комисията по културата в парламента Вежди Рашидов са само работни. Преди дни Рашидов каза, че той е направил Банов министър, но в първите дни се е еманципирал. 

"Не мога да кажа, не съм в кухнята в тези взаимоотношения. Мен ме е назначил и премиера Бойко Борисов. Аз водя ясни и категорични политики", отговори Банов на въпрос за коментара на Рашидов.

Коментари

 1. 2020.10.30 | 08:48
  Моя приятел денс ту дъ девил нама ли да разкрие за въртележките
  1. 2020.10.30 | 11:30
   май само ти се иска да те накарам мърша
  2. 2020.10.30 | 11:28
   ама аз съм казал нещо ли, ужъс
  3. 2020.10.30 | 10:24
   кой си ти че да казваш кой калво да прави ами ако има недай си боже повече смъртни случаий кой ще гледа филми да видим
 2. 2020.10.30 | 11:00
  tocno taka grobarskite prestapnici da zatvoriat kinata i teatrite no da pusnat horata na stadionite tce ot tam ot hiliadite se peceliat komisionni za tiah.
 3. 2020.10.30 | 10:08
  Глобалната икономика изисква глобален икономически срив за да може Американската икономика да се срути и заедно с нея да се срути Тръмп. Глобалистите са вложили трилиони долари в изнасянето на производството извън Америка като например огромните нови магистрали юг-север свързващи Мексико с Канада. Днес всичко това е неизползваемо поради прибирането на заводите обратно в Америка. За това всички работници ще гласуват за Тръмп. От СЗО обявиха че пандемията щяла да се вихри до 2025. С това изказване се застраховат при евентуална изборна победа на Тръмп срещу полуживият и напълно изкуфял Байден да продължат да го саботират по време на целият му следващ мандат. Естествено нашите политици ( бивши спортисти и милиционери ) виждат само милионите с които ги стимулират да унищожат собствения си народ така както унищожиха козите на Баба Дора и Прасетата миналата година.
 4. 2020.10.30 | 09:28
  Този не е ли в ЗАТВОРА?!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет