БСП-Варна сваля доверието си от депутата Иван Иванов

В своя позиция Градският съвет на БСП-Варна обяви, че сваля доверието си от народния представител от 3-ти Многомандатен избирателен район Иван Д. Иванов.

От Градския съвет свързват варненския депутат от ПГ на "БСП за България" с побоя над председателя на Общинския съвет на БСП-Долни Чифлик - Валентин Вълчев, на 20 октомври тази година. Сред другите причини за свалянето на политическо доверие се посочват предходни случаи на отправяне на заплахи към съпартийци, оказване на натиск, както и работа срещу интересите на БСП и в полза на нейни политически опоненти.

Пребиха общински лидер на БСП във Варна

"Позицията на Градския съвет на БСП-Варна е, че такъв човек няма място в редиците на Българската социалистическа партия и настояваме на основание чл.12 от Устава на БСП, за неговото изключване", се казва в позицията на  варненските социалисти, изпратена до  Общопартийната контролна комисия и националното ръководство на БСП.

Коментари

  1. 2020.10.29 | 17:18
    Ей, голямо драпане от Гуцанов да стане депутат. Да елиминира Иванов, и депутатската банка му е в кърпа вързана!!!!!!!!!!
  2. 2020.10.29 | 16:20
    да се САМОИЗБИВАТ! Добре!!!
  3. 2020.10.29 | 16:17
    .Бият се но после пак са си заедно-мазохисти.Това е бсп.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет