Марияна Николова отива в Турция

  • 21 октомври 2020 15:25

  • 523
  • 1
Марияна Николова отива в Турция
© Булфото (архив)

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и заминава на работно посещение в Турция. В центъра на посещението ѝ в Истанбул е срещата ѝ с турския министър на културата и туризма Мехмет Нури Ерсой, съобщиха от правителствената пресслужба.

Двамата ще обсъдят перспективите пред взаимноизгодно сътрудничество в сектора, който е от голямо значение за икономиките и на двете страни. Акцент в разговорите ще бъде глобалната криза, породена от COVID-19 и нейното отражение върху туристическата индустрия, както и мерките за сигурност за гарантиране на безопасно пребиваване на туристите в двете страни.

Вицепремиерът Николова подписа меморандум за сътрудничество в туризма с албанския министър Гент Цакай

В рамките на визитата си вицепремиерът Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и ще се срещне с представители на всички водещи турски сдружения в областта на туризма. На разговорите ще бъдат дискутирани възможностите за разширяване на партньорството между бизнеса в двете държави.

Последвайте канала на

Novini.bg
523 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
транзистор

2020.10.21 | 18:03

1
Най-накрая, дано и да остане

Добави коментар

Водещи новини