Общинската организация на ПП ГЕРБ Димово е с ново ръководство

  • 21 октомври 2020 09:23

  • 397
  • 0
Общинската организация на ПП ГЕРБ Димово е с ново ръководство
©

Илиян Лилов е избраният нов ръководител на Общинската организация на ПП ГЕРБ в град Димово.Това съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ-Видин.

Той бе избран единодушно на провелото се изборно събрание на общинската структура в залата на читалище "Паисий Хилендарски" в града. Делегатите на събранието единодушно са гласували за предложените кандидатури на Илиян Лилов, Олга Владимирова, Калин Пеев, Бойчо Бойчев и Георги Георгиев , с които се е попълнил съставът на общинското ръководство на партията. Те заемат местата на напусналите по лични причини членове на ръководството на общинската организация на ПП ГЕРБ в Димово, уточняват от партията.

Новият ръководител на Общинската партийна организация - Илиян Лилов, е 49-годишен, има собствен бизнес,семеен,с две деца.

Димовската общинска организация на ПП ГЕРБ е в добра кондиция, работи добре и води редовен организационен живот, независимо от ограниченията наложени от пандемията, е казал пред събранието Владимир Тошев, областен координатор на ПП ГЕРБ. Само за последния месец новопостъпилите членове в общинската организация са 11. Това означава, че водим устойчива политика и тя е насочена към хората, е казал областният координатор.
Илиян Лилов е благодарил за доверието и е уверил, че ще работи за издигане авторитета на ПП ГЕРБ в общината и областта за утвърждаване доверието в организацията и нейните членове.

Последвайте канала на

Novini.bg
397 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини