Румен Радев ще разговаря с естонската си колега Керсти Калюлайд в Талин

Президентът Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, който е на официално посещение в Естония, ще разговаря днес с колегата си Керсти Калюлайд в Талин.

Вчера българският държавен глава участва в срещата на върха на инициативата "Три морета" в естонската столица, където прие домакинството на следващата среща на високо равнище, която ще се състои догодина в София.

Днес започва официално двустранно посещение на българския държавен глава. Радев и неговата съпруга Десислава Радева Десислава Радева Десислава Радева е съпругата на действащия президент на Република България Румен Радев. Родена ще бъдат посрещнати с официална церемония от президента Калюлайд и нейния съпруг Георги-Рене Максимовски. Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Керсти Калюлайд ще имат среща "на четири очи", ще се състоят пленарни разговори между двете делегации, последвани от съвместна пресконференция на президентите.

В рамките на посещението си в Талин президентът Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще се срещне с министър-председателя на Естония Юри Ратас и председателя на естонския парламент Хен Пилуаас.

Българският държавен глава ще посети и Центъра за върхови постижения за киберотбрана на НАТО в Талин. Радев ще посети и иновативния център "е-Естония".

Коментари

 1. 2020.10.20 | 16:14
  Нищо не пишете,че е изгонен най позорно защото е излъгал относоно контакта си с болен.
 2. 2020.10.20 | 14:44
  По-голям гьонсурат от тази твар няма! Властите вървели по неговите стъпки! Ти да видиш! А втората му, "първата дама" носила мартеници из Трънско. Боже, боже! Що не слезеш да си прибереш вересиите, боже?
 3. 2020.10.20 | 14:43
  В България е гробна тишина, народът ни от ярост онемя . По улиците хората се щурат търсят Радев за да му го турят !!!!
 4. 2020.10.20 | 14:43
  цър цър ...Мишката Радев е в капана,който му е щракнал опашката и сега му остава само да църка от болка. ..цър цър Много хора свалиха доверието си от президента, когато чуха телефонния му разговор с ген. Стойков. Беше унизително да чуем как държавният глава не оспори намерението да се крият документи и обеща да изпрати "Митко" на помощ.
 5. 2020.10.20 | 14:42
  Кръгом и бегом към Сибир и не се обръщай назад. Космически нива делят Радев от Борисов, този доблестен патриот. Скоро кликата на недоразумението Радев, ще се изяде от вътре.Падението му ще бъде невероятна гледка за зрителя.Скоро ще търка наровете на някой затвор .
 6. 2020.10.20 | 14:41
  Вече за 13 път Освиркан, Три пъти в Пловдив, Варна, Бургас, Трявна, Шипка, София, Търново, Граф Игнатиево, Свищов, Русе....хайде махай се народа не те иска..То с просто око е видно, че човекът си има сериозни психически отклонения, някои с такива проблеми се мислят за Наполеон, други за Александър Македонски...
 7. 2020.10.20 | 14:41
  Iliana Pandeva “принципният и доблестен” пишман президент е бъркал в държавни офиси под полата на негова служителка и подчинена.Същата той назначава на втори договор за оказаните сексуални услуги.Кукловодите му ги принудиха да се бракуват ,за да му наложат измамната визия за изборите,че е честен човек,глава на семейство и натовски генерал.
 8. 2020.10.20 | 11:13
  Негодник - супер прост фатма и най злобниат предател...
 9. 2020.10.20 | 09:20
  Вижте му главата ква е пипонеста
 10. 2020.10.20 | 09:17
  ТОВА БЕШЕ ЕДНА СКРИТА КОМУНИСТИЧЕСКА ЛИМОНКА, КОЯТО МНОГО ДОБРЕ ЗАБЛУДИ НАРОДА ДА ГЛАСУВА ЗА НЕГО. ОПРАВИЯ НЯМА ДА ИМА ДОКАТО НЕ СЕ ИЗРОДЯТ КОМУНИСТИТЕ.
 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет