ДПС пак скочи на Караянчева, този път заради Кърджали

ДПС-Кърджали поиска незабавната оставка на председателя на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Това обявиха от формацията в района, които изразяват недоволство от това, че опозицията не успря да свали шефката на парламента преди няколко дни.

"Убедени сме, че лица като г-жа Караянчева и караянчевщината нямат място в българската политика. Госпожата не е заплаха за ДПС в смесените райони, какъвто ореол се опитват да й припишат нейните съпартийци. ДПС печели убедително и неизменно вота на хората във всичките 7 общини от областта, въпреки нейното присъствие на политическата сцена вече 13 г.", коментираха от ДПС-Кърджали.

"Факт е, обаче, че тя нанесе огромни щети на толерантността с агресивното си поведение, насаждането на страх, с омразата и противопоставянето, които наложи като модел на поведение на ГЕРБ в Кърджали. Моделът „караянчевщина“, за съжаление, вече е пренесен и на национално ниво", категорични са местните политици.

ДПС застана до БСП и поиска официално оставката на Караянчева

Те обвиняват Караянчева, че действа с остри методи в района, сред които:
- Злоупотреба с власт и всяване на страх от властта;
- Опорочени конкурси и повсеместни партийни назначения;
- Използване на областния управител като пръчица за наказания на местната власт, благодарение на което валията абдикира от отговорността на държавен служител и остана в изолатора;
- Недопустимо разделение на миряните и политизиране на религиозните празници и храмове;
- Липса на управленски капацитет и експертиза - вече 10 години откакто ГЕРБ е на власт, нито един привлечен инвеститор в Област Кърджали;
- Опорочени конкурси за директори на училища;
- Ликвидиране на диалога между местната, регионална и централна власт в ущърб на гражданите на Кърджали;
- Превръщане на държавните учреждения и фирми в партийни офиси на ГЕРБ, и т.н.,и т. н.

"ДПС-Кърджали ще продължава да отстоява принципите на демокрацията, правовата държава, човешките права и толерантността в интерес на развитието на региона и подобряване на жизнения стандарт на хората", настояват от ДПС-Кърджали.

През последните 30 години нито един министър председател на България не си е позволявал така да обижда Кърджали..., нито Кърджали го е заслужил!

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на не е Кърджали и Кърджали не е Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на!

В името на държавността и стабилността Областният съвет на ДПС-Кърджали настоява за оставката на председателя на НС г-жа Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Коментари

 1. 2020.10.19 | 15:01
  Благодарение на Ахмед Доган сте там горе, бойко, цвета, цветанов, пеевски,.. Благодарение на него, раздрусани. Костюмите им са от 10 хил. Парата е у дпс, но и работят. Популисти са българските партии. И сега един огромен камък.. Трифонов.. И него ша му купи доган костюми. Доган си харесва цвета.
 2. 2020.10.19 | 08:50
  Рени ще те побъркам от е.... , ама яко.Няма и да помислиш за х..
  1. 2020.10.19 | 12:20
   кои си???
 3. 2020.10.19 | 08:56
  Не съм фен на Караянчева,но Вие-Другарите от ДПС-то,се опитвате да командвате Кърджали и района по комунистически,разглеждайки го като своя неприкосновена собственост...!С години манипулирате този район,като промивате мозъците на местното население с глупости от рода на...-,че се застрашава етническият мир,ако не сте Вие...!Тази плоча вече се изтърка,като все повече местни хора осъзнават голямото разминаване в жизненият им стандарт с ръководството на ДПС,което тъне в разкош и неконтролируема корупция...!
 4. 2020.10.18 | 17:13
  Google непрекъснато плаща от $ 27485 до $ 29658, за да направи снимка в мрежата от вкъщи. Присъединих се към това действие преди 2 месеца и спечелих $ 31547 през първия месец от това действие. Мога да кажа, че животът ми се подобри напълно! Погледнете го какво правя ===>>>Selfmax5.com
  1. 2020.10.19 | 05:30
   Аз спечелих 15345 $ и съм изключително доволен.
 5. 2020.10.18 | 22:41
  Г-да от ДПС преведете ако обичате думата валия на български.Все пак сте български депутати и Кърджали е в България. У дома си говорете на какъвто искате език.
 6. 2020.10.18 | 15:30
  ДПС-то много го боли дупето, че ГЕРБ му навлиза в територията, която си е чисто българска.
  1. 2020.10.18 | 17:38
   не го боли, а сърби - още, още, иска още...
 7. 2020.10.18 | 15:54
  Ха ха! Виж кой говори за "Опорочени конк.урси и повсеместни партийни назначения". А кой въведе термина "обръчи от фирми", като нещо нормално! Не беше ли "почтния им председател"!
  1. 2020.10.18 | 17:36
   трябва някой ДА ИМ НАБИЕ ОБРЪЧИТЕ!
 8. 2020.10.18 | 17:30
  ISKAM I AZ DA SKO4A NA KARAIAN4EVA.
 9. 2020.10.18 | 16:04
  Феодалните владения на ДПС започват да се разпадат. Точно феодални - защото, който не гласува за ДПС, няма работа за него и семейството му. На хората в родопските региони им писна от ДПС и започнаха да ги напускат. И сега техните грехове приписват на Караянчева.
 10. 2020.10.18 | 15:56
  И затова лицемерно ронят крокодилски сълзи. Заедно с БСП са двете престъпни партии забавили развитието на България поне с 50 години. Две уродливи явления в българския обществен и политически живот.
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет