Марешки: Нямам намерение да ставам хомосексуалист, за да се харесвам на БСП

  • 15 октомври 2020 10:47

  • 2573
  • 5
© Булфото, архив

Интересен коментар по темата с оставката на Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на направи лидера на ВОЛЯ Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967. Той каза, че партията му ще застане зад председателя на парламента и отправи критика към това, че БСП си прави пиар.

"Аз бих се засрамил от тези 2 часа дебат. Кризата с COVID-19 се задълбочава, а ние си говорим "Стани, за да седна". Нямам никакво намерение да ставам хомосексуалист, за да почна да се харесвам на колегите от БСП", заяви Марешки.

НА ЖИВО: Цвета Караянчева - от позор за парламентаризма до най-честния политик

"Ако трябва да свалим Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, за да сложим Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, ние сме категорично против. Замислете се, накъде водите страната! Дайте алтернатива! Да не говорим, че двама генерали сега ги няма и са оставили жени (Борисов и Радев, бел. ред.)", продължи още лидерът на ВОЛЯ.

Марешки влезе и в словесна битка с Кристиан Вигенин от БСП на тема сексуална ориентация. И двамата си размениха остри думи. Според Вигенин е позорно зам.-председателят с обвинение да е на този пост. 

Кръстина Таскова от ВОЛЯ пък каза, че дебатът е абсолютно излишен на фона на пандемията. 

"Карате ни да вървим с наведена глава, днес този дебат направо ще ни занули", коментира разпалено тя.

Последвайте канала на

Novini.bg
2573 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
BRAVO

2020.10.15 | 14:21

5
те и тия пред президенството са педали утре е парада на педалите хах
Прр

2020.10.15 | 12:33

4
Марешки явно излезе най-разумен. Опозицията се хванали за Караянчева вместо да обсъждат съществени проблеми с които страната трябва да се справи. Пълни идиоти

2020.10.15 | 11:33

3
magareski ako stanesh homoseksualist shte te priberat vav evropa te sa takiva a ne pri komunistite pri tiah homoseksualistite ne vireiat tato go e dokazal
.

2020.10.15 | 10:49

1
Марешки, няма нужда да ставаш хомосексуалист, защото си завършен идиот. Честито!
Абе то и ти си прост

2020.10.15 | 11:24

2
ама словоблудстваш тук!

Добави коментар

Водещи новини