БСП внасят искане за оставката на председателя на НС Цвета Караянчева

  • 14 октомври 2020 10:11

  • 2382
  • 13
БСП внасят искане за оставката на председателя на НС Цвета Караянчева
© Булфото (архив)

БСП внасят искане за оставката на председателя на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Това съобщи от парламентарната трибуна лидерът на левицата Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за

Сред причините, които тя изброи са "непознаване на Конституцията на Република България": "Караянчева демонстрира това още от началото на избирането си", заяви лидерът на БСП. 

Симпатизанти на БСП молели: Г-жо Караянчева, вразумете ги тези нашите!

"Друга причина за исканата оставка e превръщане на НС на придатък към желанията на един човек - Борисов", каза Нинова.

"Незачитане на принципа за прозрачност и думи, оценки и поведение, рушащи доверието към институцията", са другите причини изброени от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.  

"Заради достойнството на българските жени, г-жо Караянчева, освободете поста", завърши Нинова.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2382 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2020.10.14 | 10:28

1
тия се насраха да искат невъзможни неща, но да се запишат, да ги забележат, в стил РР!

2020.10.14 | 19:20

13
До Николов: Предпочитам това "осрано" управление отколкото комунистическия идеал на БСП, живях и през тяхното управление но по вече не искам да ги виждам.
Nikola Nikolov

2020.10.14 | 11:28

4
Че гробарите осраха всичко възможно с управлението си е малко и още искат!
Mitaka

2020.10.14 | 13:23

12
След загубата на парламентарните избори на БСП, Корнелия Нинова, загуби от Бойко Борисов. След това Йончева, загуби от Габриел и сега Манолова загуби от Фандъкова, Нинова трябва да си подаде оставката, да закрие партията и на нея ще се падне завидната чест, последна да удари ключа. Амин
Иво Георгиев

2020.10.14 | 13:23

11
За НЕуспеха на комунистическия режим, няма по голямо доказателство-Справка - КНДР или Северна Корея, образувана през 1948 година от съветската окупационна зона на Корейския полуостров. Еднопартийна и тоталитарна. Няма смисъл да поствам картинки, за да откриете 10-те разлики между Северна и Южна Корея. Няма смисъл и да търся онова видео в което всички реват за Ким Ир Сен, а който не реве - затвор :) Какво още мога да добавя, може би нещо за икономиката, което и сами можете да намерите в гугъл. Иначе хубаво говорят социалистите, де да беше и истина... Фактите говорят по-добре! Интересно защо нито един от нашите комунисти, не е емигрирал в Северна Корея, след като комунизма е такъв рай.
Иво

2020.10.14 | 13:23

10
ХА, ХА, ХА, КЪДЕ Е УВИСНАЛИЯ ЮМРУК, НА РАДЕВ. МАЙ РАЗБРА, ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА.КАПАНА ЩРАКНА И ЗАЩИПА ОПАШКАТА МУ И СЕГА МУ ОСТАВА САМО ДА ВИЕ ОТ БОЛКА И ДА ЧАКА КРАЯ НА МАНДАТА СИ, ЗА ДА ВЛЕЗЕ В ПАНДЕЛАТА.
Жени

2020.10.14 | 13:23

9
Нинова от стрес, ОДА съчини, Този Бойко връх висок е! Страх ви е от него – знам! Трябва да го сборим ние – че ще станем пак за срам! Без униние другари, вий напреде – аз отзад. Дайте да се понапънем да измислим компромат. Как допуснахме, другари, да ни лепнат този срам? Сто години комунизъм, а накрая –К-Р голям!
Petyr

2020.10.14 | 13:22

8
Комунистите реват най-много като им спреш кранчето. Те не са свикнали да си изработват, а да взимат на готово. Браво на Бойко, че почна комунистите и започна да им взима бизнесите и паричките и имотите под носа. Евала.... Заставайте зад Бойко, ако искате възмездие от комунисти!!! Никой друг до сега не го е правил, за това толкова много плюят по Бойко, ЗАЩОТО ВЗИМА ПАРИЧКИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ. МНОГО ГИ БОЛИИИИИИИИИИ :)
Иво

2020.10.14 | 13:22

7
180 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
Ерни

2020.10.14 | 13:22

6
За сведение на Нинова, да им разясня каква е разликата между интелигентност и интелектуалност. Интелигентност притежават йерархическите същества - Ангели, Архангели, Архаи и следващите над тях. Те изпълняват Волята Божия, разбирайки я. Към тях можем да причислим напредналите човешки Асове, издигнали се към ЖИВОТО мислене. Интелектуалността е плод на ОТРАЖАТЕЛНОТО мислене, което е мъртво. Нинова е блестящ пример за МЪРТВО мислене, през което говори онзи, дето в Светото Писание го наричат "Сатана", а в езотеричното християнство е познат с името "Ариман". За огромно съжаление масовият зрител не разпознава кое какво е и съответно откъде идва. Затова се "кефи" на подобни брътвежи.
Браво на Нинова

2020.10.14 | 12:16

5
Само дисциплина и ред ще оправят държавата. А тая ПКП е време да се сниши и покае за поведението си.
народен глас

2020.10.14 | 11:07

3
тия тъпи кумунисти с тая умряла партия са пълни неудачници що си мислат че имат думата

Добави коментар

Водещи новини