Антон Койчев: Родни евродепутати се позиционираха като наследници на Коминтерна

  • 12 октомври 2020 07:55

  • 1768
  • 8
Антон Койчев: Родни евродепутати се позиционираха като наследници на Коминтерна
© Bulgaria on air

Разчитам резолюцията като неистово желание да бъде нанесен удар на правителството. Някои български евродепутати се позиционираха като идейни и политически наследници на Коминтерна. Това каза председателят на СДС-София и общински съветник д-р Антон Койчев в предаването „Денят ON AIR“.

"Не вярвам да се стигне до спиране на евросредства. Европа не ни каза нещо кой знае какво, нищо повече извън предишни доклади от Механизма за проверка", отбеляза той.

И обърна внимание, че все пак е имало "петно върху България".

По думите му има разнобой на мнения между част от представителите на БСП в европарламента и лидера на левицата. Според него „Демократична България“ ясно се е позиционирала като ляволиберална.

Андрей Новаков с подробности за инцидентите пред сградата на БНТ в петък

„Възможно е дясноцентристко управление и то би било полезно за България. Коалицията ГЕРБ-СДС най-вероятно ще се яви в този формат. Следващият парламент вероятно ще е много фрагментиран. Вероятността за дълга политическа криза не е за пренебрегване. Досегашните коалиционни взаимоотношения с ГЕРБ се базират на принципна основа, работи се много добре. Усещането на екипност с всеки изминал ден се засилваше“, обясни председателят на СДС-София.

Той коментира и ситуацията с разпространението на коронавируса у нас и ръста на заразените.

„От 4 нарастват броя на случаите поне в България, това се очакваше да се случи. Към момента нещата са контролируеми. Здравната ни система ще е под натиск, когато се увеличи броят на пациентите, имащи нужда от апаратна вентилация. Трябва да имаме самодисциплина и доверие в здравните власти. Никой не знае какъв ще бъде размерът на втората вълна и дали здравната система ще издържи“, заключи д-р Антон Койчев.

Последвайте канала на

Novini.bg
1768 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
ало

2020.10.12 | 12:44

8
Разсипахте ни живота проклети крадци!Щели да спат евросредствата. Е И? Народа, какво е видял от тях бе крадливи готованковци. На десет села един фелшер, и разбити пътища, закрити училища, това ли направихте с евросредствата бе мизерник крадлив. Да ви изсъхнат ръцете,че да не можете да крадете народна пара.И защо жалиш толкова за Еврофондовете работи за да се замогнеш бе мухъл миризлив
Драган

2020.10.12 | 10:28

7
Какво е това СДС, някой помнили?

2020.10.12 | 09:53

6
Да припомним само, че г-н Станишев Старши и неговата съпруга от Херсон са изключени от БАН през социализма, защото усърдно прокарват тезата на Коминтерна за създаването на Македонска държава, език и откъсването на територия от нашата родина. Йончева следва този тезис спуснат и от същия Коминтерна.

2020.10.12 | 09:49

5
България ще се оправи когато всички от последното социалистическо поколение измрат или излязат от активния живот.

2020.10.12 | 09:27

4
ПРОКЛЕТИ ОТ НАРОДА ДА СТЕ ВИЕ,КОИТО ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТЕ ЗА НАРОДА СИ,КОИТО СЪСИПАХТЕ ВСИЧКО И ОПОЗОРИХТЕ И ПОПАРИХТЕ НАДЕЖДИТЕ НА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ,КРАДЦИ ГАДНИ СЕДЕСАРСКИ!

2020.10.12 | 09:23

3
Другаря Койчев е платен значи.

2020.10.12 | 08:44

2
Нема крадене това е

2020.10.12 | 08:24

1
КОРУМПИРАНИТЕ НЯМАТ БЪДЕЩЕ

Добави коментар

Водещи новини