Александър Сиди с коментар за резолюцията на ЕП, Северна Македония и протестите

  • 10 октомври 2020 17:44

  • 1248
  • 7
Александър Сиди с коментар за резолюцията на ЕП, Северна Македония и протестите
© Кадър - Канал 3

Под благовидния предтекст на резолюцията - борба с корупцията, говорим за забранената ОМО "Илинден", за цигани, за гей бракове и джендър идеология. България е хокана, че Конституционият съд е отхвърлил Истанбулската конвенция.

Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 депутатът от ВМРО Александър Сиди по повод приетата преди дни резолюция от Европейския парламент за състоянието на правовата държава в България.

"Няма да се отвори вратата за  ОМО "Илинден". Няма македонско малцинство в България, но такова нещо измислиха комунистите. На Гоце Делчев няма нужда да му ровим костите, той сам си казва какъв е в едно от писмата си: „Какво да правим, като сме си българи”, няма никакво съмнение за неговата идентичност. Проблемът идва от БХК и няколко български НПО-та, поканени от Елена Йончева и Радан Кънев. Оказа се, че убийците от народния съд и потърпевшите от същия се събраха заедно за няколко гласа", допълни още той.

Патриотите: Недопустимо и неразбираемо е съглашателството между комунисти и демократи

"На Северна Македония пътят за ЕС минава през София", категоричен бе патриотът.

"Европа на отечествата е нашият път, не Европа на крайния либерализъм. Европа винаги е била континент на християнство и цивилизация и такава ще остане. Гей бракове и 20-30 пола не са теми на българското общество, настояването на Брюксел само ще засили евроскептицизма", добави Сиди.

Александър Сиди за резолюцията на ЕП: Опозицията я тълкува по един начин, управляващите - по друг

"Усещането за корупция в България е високо и ние трябва да вземем мерки за това. Трябва да натиснем повече в посока на съдебната система", заяви още той.

"Не е добре да правим промени в Изборния кодекс в последния момент. Никой не може да гарантира тайната на вота в момента, когато се гласува с машини, макар да вярвам, че ще дойде време, когато машинният вот ще се случи", добави депутатът.

"Битката между премиер и президент трябва да свърши. Президентът би трябвало да бъде обединител на нацията, а не да иска оставка на правителството. Ако иска да управлява държавата, да се яви на избори, когато те са насрочени", заключи Александър Сиди.

Последвайте канала на

Novini.bg
1248 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Маке

2020.12.21 | 19:17

7
Егати играта- мръсен мазен евреин да казва , че в България няма македанци и македонско малцинство , " пази боже сляпо да прогледа", турците ги спасиха от инквизицията в Испания , а тоз тук станал българин националист и не признава македонска нация и народ.
Джил

2020.10.18 | 00:36

6
Лъжепатриоти.Да ви видим как ще изиграете картите с Македония.
гост

2020.10.11 | 09:49

5
И този говори избирателно и отбягва най-болезнените теми за корупция и върховенство на закона.
AZ

2020.10.10 | 20:59

4
ВСИЧКИ българи НА САПУН
ВИНКЕЛ

2020.10.10 | 20:34

3
ВМРО -ПАТРИП-ТКИТЕ да бъдат забранени.Лъже демократи-ВЪН!!!!!
От НАРОДА

2020.10.10 | 19:45

2
КАКЪВ. СМЕШНИК дръш здраво парите и властта и се НЕБОЙ следвашт. ПЪТ НЯМА. ДА ИМА.

2020.10.10 | 18:52

1
Какво да ги правиш, евроатлантици.

Добави коментар

Водещи новини