Росен Плевнелиев: Резолюцията цели спирането на еврофондовете за България

  • 09 октомври 2020 14:12

  • 3633
  • 11
Росен Плевнелиев: Резолюцията цели спирането на еврофондовете за България
© bulphoto (архив)

„Написаното в резолюцията за България не е ново, то е написано в докладите на Европейската комисия, на Европейския съвет. Резолюцията цели спирането на еврофондовете за България“. Това заеви пред БНР Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното (президент на България в периода 2012 - 2017 година).

Според него резолюцията на Европейския парламент е символ на битка за власт.

Георги Марков: Бойко, честито! Предсрочни избори няма да има!

 „И това, че под лидерството на президента популист Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и с подкрепата на БСП, ДПС и ДБ ние сме още една стъпка към смяна на властта, която да отиде в ръцете на БСП, ДПС и с подкрепата на популисти като Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, Слави Трифонов“, посочи той.

Плевнелиев допълни, че проблеми има, но еврофондовете не отиват да хранят вампири. "Еврофондовете отиват за всички... Името на България беше охулено…“.

По думите му при протестите е налице двоен стандарт. „Приветствам всеки, който протестира на принципна основа, и всеки, който дава и решения казусите да не се повтарят. Тук не сме видели много решения, а по-скоро тежка политическа конфронтация, а е време и за това. Големият липсващ тук е държавният глава, който вместо да оглавява протестите, трябва да разбере, че той е президент на всички българи и да покани всички на масата за търсене на правилните решения“, смята бившият държавен глава.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното отново подчерта, че Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на иска по незаконен начин оставката на Бойко Борисов: „Радев щеше да получи властта незаконно. Той може да свали доверието си, но няма право да иска оставката на премиера… Ако Борисов беше подал оставка, щеше да дойде едно лявопопулистко правителство, а това щеше да нанесе трайни щети върху демокрацията в страната… С оставането на Борисов на власт избираме по-малкото зло. Битката между генерал Радев и генерал Борисов е безумна, безсмислена, от нея нямаме нужда… ГЕРБ не са перфектни, допуснали са грешки, в края на един политически цикъл са, но битката за властта не трябва да се води чрез тотално окаляне на България с лъжи и безпринципни политики“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3633 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2021.08.14 | 08:47

11
Цели на майкати дупарата.
Тото

2021.04.14 | 00:08

10
Да взима пример от Костов. И двамата осраха всичко но хитрец Костов си трае усмихнато. А идиота плужек лае И кервана си върви. Да гние в дуката от която е изпълзял
Величко Попов

2020.10.09 | 15:28

9
БРАВО! Много точно описвате липсата на всякакъв политически разум и опит на Румен Радев. Боже опази Българите той да ни управлява и да решава бъдещето ни. Като летец сигурно е голяма работа, но от много лупинги със самолет, в главата му са скъсани връзките с реалноста и е въздух пад налягане.
Величко Попов

2020.10.09 | 15:25

8
БРАВО! Много точно описвате липсата на всякакъв политически разум и опит на Румен Радев. Боже опази Българите той да ни управлява и да решава бъдещето ни. Като летец сигурно е голяма работа, но от много лупинги със самолет, в главата му са скъсани връзките с реалноста и е въздух пад налягане.

2020.10.09 | 15:17

7
Много истина има в това което казва президент Плевнелиев. Радеофф не трябва да е президент- и той НЕ Е! Подлизурко двуличник само собствени облаги- метресата му с общинско жилище на два щата и съветници с задни лични цели и облаги. Не искане такъ президент и такива Евродеп детокалят самоБългария
плевел

2020.10.09 | 14:34

2
плевела пак изникна да ръси мозък. боко дали го е минавал с 200???
Много

2020.10.09 | 15:16

6
Много истина има в това което казва президент Плевнелиев. Радеофф не трябва да е президент- и той НЕ Е! Подлизурко двуличник само собствени облаги- метресата му с общинско жилище на два щата и съветници с задни лични цели и облаги.
Българският народ

2020.10.09 | 14:40

5
Е уволнил османското правителство и неадекватният парламент.
Спират финансирането

2020.10.09 | 14:37

4
На антихристиянски окупатори на Българска територия и на дерибейското опростачено правителство и сектански организации обслужващи чужди интереси.
ХПХ

2020.10.09 | 14:36

3
От къде изпълзя отново смотльо.

2020.10.09 | 14:29

1
КОРУПЦИЯТА ЦЕЛИ СПИРАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕТ,Е, РЕЗОЛЮЦИЯТА ЦЕЛИ СПИРАНЕ НА КОРУПЦИЯТА.

Добави коментар

Водещи новини