Цвета Караянчева: Резолюцията на ЕП е политически акт и ще се ползва само от опозицията

  • 09 октомври 2020 13:14

  • 1219
  • 4
Цвета Караянчева: Резолюцията на ЕП е политически акт и ще се ползва само от опозицията
© Булфото/Архив

Според председателя на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на резолюцията на Европарламента за България е политически акт, който няма законодателна и правна стойност и ще бъде използван само от опозицията за говорене, предаде БНР.  

„Ние сме показали, че се съобразяваме с препоръките на Европа в докладите и работим по реформите. Резолюцията се ползва единствено от опозицията и ще видите какво ще се случи следващата седмица, но за съжаление тук има двоен стандарт в тази резолюция, защото не попаднаха и забележките на нашите евродепутати. Там нямаше нищо за това, което се случва в президентството с доказателства, със записи, които са разписани от съдиите. За нас това е един политически акт“, коментира председателят на Народното събрание.

Александър Йорданов за резолюцията: В ЕП се реализира ляво-либерален комплот срещу България

В Националния военен университет във Велико Търново, където се включи в церемонията по полагането на клетва от курсантите-първокурсници, Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на коментира и поисканата ѝ оставка от депутатите от ДПС. „Винаги може да дебатирам оставката ми, стига да съберат 80 подписа за това, които да бъдат внесени в парламента“, посочи Караянчева. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1219 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
гербарст

2020.10.09 | 13:51

2
Ходи на кол ма! Предател мръсен, че си кара е ясно, смо не е ясно що си тъпа

2020.10.09 | 14:36

4
Какъв изказ, какъв словоред... Изкуство, изящество, въображение. Да разгледаме само "Ходи на кол ма!" Прозряваме сериозно сексуално напрежение в автора. Неграмотно, но силно! Използвайки "кол" автора изглежда припознава онова дето е между краката му или поне желае да го припознае. Колкото до "ма" тук има сериозни патриархални намеци за ред и йерархия в природата - демек "аз на мойта у дома не давам да ми дава акъл, па тая ли". И трябва да отбележим желанието за накъртване и натъртване на думите с ползването на удивителен накрая на изречението. Браво! Тук личи поне една бакалавъркса степен от милото ни образование! Наслада си ти, авторе! Наслада!

2020.10.09 | 14:02

3
ПКП, кво да я правиш ... толкоз може
какво да

2020.10.09 | 13:35

1
измисли друго ПКП!

Добави коментар

Водещи новини