Патриотите: Недопустимо и неразбираемо е съглашателството между комунисти и демократи

  • 09 октомври 2020 10:01

  • 545
  • 2
Патриотите: Недопустимо и неразбираемо е съглашателството между комунисти и демократи
© Кадър: Нова ТВ

Вчера потомците на убийците от народния съд се прегърнаха с потомците на жертвите и направиха национално предателство в ЕП в името на няколко гласа повече. Това е отвратително! Това заяви от името на ПГ „Обединени патриоти“ депутатът от ВМРО Александър Сиди. Поводът беше резолюцията за България, приета от ЕП снощи.

Патриотите смятат, че дискусията за върховенството на закона, предизвикана от няколко неправителствени организации се е превърнала в трибуна за пропаганда на цигански, ЛГБТИ права, гей бракове, Истанбулска конвенция, македонско малцинство и т.н. И са категорични, че това са "все теми, които не стоят изобщо в дневния ред на българското общество".

Тома Биков скочи остро на БСП и ДПС за резолюцията на ЕП за България

"Това е скандално и недопустимо. И всичко това беше подкрепено с гласовете на, наричащите себе си, български евродепутати от БСП и ДБ. Ето това е реалното лице на тези партии", реагираха още от Обединени патриоти.

"Недопустимо и неразбираемо е съглашателството между комунисти и демократи, които от жажда за власт, говорейки единствено за корупция - тежък проблем, с който се бори целият Европейски съюз, угодно допускат да се отварят теми, които въобще не съществуват в дневния ред на българското общество. Какво общо имат с корупцията циганите, хомосексуалистите или несъществуващо македонско малцинство?", се казва още в декларацията.

Последвайте канала на

Novini.bg
545 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
От НАРОДА

2020.10.09 | 10:15

1
А ВИЕ КАК ВИ ПАТРИОТИ СТЕ , ЗА КОКАЛА И ЗА АЛЧНОСТА ЗА. ВЛАСТттт.
наблюдател

2020.10.09 | 10:19

2
Ти от кои се бе гомно ....НА КОИ СИ ПИТОМЕЦ ИЛИ ИЗДЪНКА .

Добави коментар

Водещи новини