Тома Биков скочи остро на БСП и ДПС за резолюцията на ЕП за България

  • 09 октомври 2020 09:23

  • 4150
  • 44
© Булфото (архив)

Заседанието на Народното събрание започна с декларации във връзка с резолюцията на Европейския парламент за състоянието на правовата държава в България.

"Поздравяваме БСП и ДПС с този голям успех за тях. Поздравяваме ви за това, че през последните седмици, успяхте да организирате социалистите, Зелените и либералите в европарламента, за да хвърлят петно върху България. Това се случи благодарение на български евродепутати от вашите групи", заяви депутатът от ГЕРБ Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за в декларация от името на ПГ. 

Новаков за резолюцията на ЕП за България: Никой не може да ни спре парите

"Докато има социалисти и либерали в България, на нас не ни трябват "пазачи около казана". Вие сте много повече социалисти, отколкото българи. Няма истински българин, който да изпитва подобно удоволствие от направеното от своето представителство", категоричен бе той. 

Ние ще продължим, въпреки вас, да отстояваме българския национален интерес. Европа трябва да се управлява по демократичен път - чрез тези, които печелят избори, а не ги губят, категоричен бе Биков. 

"Вие имате подкрепата на загубилите Европа, ние на спечелилите. Вие сте подкрепени от няколко идеологически течения, които си отиват, защото хората не ги искат. Вие имате подкрепата на хора, които са се откъснали от света, на "хайверената левица" и Радан Кънев", обърна се депутатът към БСП и ДПС. 

Това не е мнението на Европа, а на социалистите, Зелените и либералите. Мнението на мнозинството в Европа за България е съвсем различно , каза още Биков по темата за резолюцията. 

Не отричаме, че България има проблем с върховенството на правото и корупцията. Но няма да приемем България да е "черната овца" на Европа, защото тя не е такава, категоричен бе той. 

Искрен Веселинов: Резолюцията клевети и поставя петно върху България

Тази резолюция е двоен стандарт. Подобна резолюция не е приемана и за Северна Корея, не сме по-зле от тях. Не сме зле и от европейски държави, които фалираха множество пъти, коментира Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за

"България успяваше да се справи сама във всички кризисни ситуации. Страната ни не допусна мигранската криза да я превземе, явно това е проблемът на европейската левица", заяви депутатът от ГЕРБ. 

Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за поздрави лидерът на БСП Корнелия Нинова относно позицията по Истанбулската конвенция. "Вашите евродепутати са на друго мнение - те искат да бъде приета", каза депутат.

Македонско малцинство не съществува. Огромна грешка е на ЕП да подкрепя тази лъжа. Лъжа е , че в България има македонци. Тази неистина бе подкрепена от Радан Кънев и български евродепутати. Ние няма да отстъпим по тези въпроси, разкри Биков. 

Генералният секретар на ЕНП също против резолюцията за България

"Всяка държава има проблеми, но достойните политици уважават и обичат народа си. Всяка държава се прави от народа, а не от политиците. Противопоставяме се към подобно отношение към страната ни. Това, че има протести, е едно от доказателствата, че България е демократична страна. Освен правата на протестиращото малцинство, уважаваме и тези на непротестиращото мнозинство, заяви Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за и допълни, че не делят народа и защитават всички в ЕП. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4150 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар
Же сус Тома Биков

2020.10.10 | 05:16

42
Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. На 31 март 1997 година в. „Капитал“ ни съобщи следното: „Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. в МВР започна ерата „Борисов“. Последваха я десетки поръчкови убийства. Главният секретар, облечен в неизменния си черен шлифер, изпрати в последния им път Стоил Славов, Димата -Руснака, Косьо Самоковеца, Илия Павлов, Иван Тодоров-Доктора... и така до 28.А вече е премиер. Човекът от народа, който всяка сутрин отива с кордон от автомобили на работа и не излиза на улицата с по-малко от десет бодигарда около него. Министър-председателят милионер, който кръстосва страната с вертолет и самолет на държавни разноски.

2021.04.20 | 20:22

44
ЗАПОМНИ -НЯМА УСПЕШНИ ПОЛИТИЦИ ,КОИТО ДА НЕ СА НАМЕРИЛИ БАЛАНСА МЕЖДУ ДОБРОТО ЗЛОТО НА УЛИЦАТА ! НЯМА ТАКИВА,ЗАЩОТО НЯМА МЯСТО НА СВЕТА ,КЪДЕТО Е ,,ЧИСТО".ПЪРВАТА РАБОТА НА ПОЛИТИЦИТЕ Е ДА НАМЕРЯТ БАЛАНСА.С ДВЕ ДУМИ ТИ КАЗВАМ,ЧЕ ТИ УТРЕ ДА СТАНЕШ ПРЕМИЕР,ШЕФ НА НА МВР И КАКЪВТО И ДА Е ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НЕ МОЖЕ ПРОСТО ДА ИДЕШ И ОТ ПЪРВИЯ ДЕН ДА ГИ РАЗКАРАШ,ЗАЩОТО ЩЕ ТЕ ГРЪМНАТ НА ВТОРИЯ ДЕН,НО ЩЕ НАМЕРИШ МЕХАНИЗМЪТ ПО КОЙТО ДА ПОСТИГНЕШ БАЛАНС,ЗАЩОТО ЛОШИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА,НО Е ВАЖНО ДА ЗАПАЗИМ И ДОБРИТЕ!

2021.04.20 | 20:15

43
Ами прав е.ТАКА Е! ЗАПРИЛИЧАХМЕ НА ГЕТО ТОТАЛНО.
Гербавия ИДИОТ

2020.10.09 | 16:20

41
Още не знае,че мюсюлманите нямат нищо Европейско?За това им се смее цял свят на бб във ЕП.
Такова Говедо

2020.10.09 | 16:17

40
Като Биков?Нема такова Животно.
вфт4ъер6ки

2020.10.09 | 12:49

39
Гробарите вият на умряло, като белите вълци от Турну Мъгуреле по Йордан Радиков!
А

2020.10.09 | 12:32

38
ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРА СЪДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ , КОИТО ПОНЕ НАД 25 % СА КОРУМПИРАНИ И НЯМА ПРИСЪДИ . ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРА ТОВА ..? МЕДИИТЕ НА БСП - ЕВРОКОМ И КОРНЕЛ - тв , ПЛЮС БТВ И БОШКУУУФФ ....А....? ДЕПУТАТ ОТ БСП - ПАУНОВ - ХВАНАТ ДА ГОВОРИ С БОШКУУФ - КАК ТЪЛПАТА И ЛУМПЕНИТЕ И ФИГУРАНТА - УЧАСТВАТ В МАРГИНАЛНИЯ ПУЧ , САЙТОВЕ НА БАБИКЯН И БСП ПЛАТЕНИ ОТ ОЛИГАРСИ ОТ ПРЕХОДА - БЕГЪЛЦИ ОТ ЗАКОНА ....ВСИЧКО ТОВА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ЗАЩО НЕ ГО КОМЕНТИРА ..
БРАВО НА ЕВРОПА

2020.10.09 | 12:27

37
ЕВРОПА РАЗБРА ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ШЕПА СЪДИИ ОТ ВСС СА ЧЕРВЕНИ И СПЪВАТ ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ПРАВОТО В ДЕМОКРАТИЧНА И ПРАВОВА БЪЛГАРИЯ . ДА ВИ ПРИПОМНЯ ЛИ КОЛКО БАНДИТИ БЯХА ПУСНАТИ С УСЛОВНИ ПРИСЪДИ , КОЛКО ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ , ПОЛИЦАИ И ДАНЪЧНИ - СЪЩО БЯХА ХВАНАТИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И СЪДА ГИ ПУСНА БЕЗ ГРАМ ПРИСЪДА - ПОЛИЦАИ КРАДЯХА БЕНЗИН - ПУСНАХА ГИ ...ПОЛИЦАИ РАЗНАСЯХА НАРКОТИЦИ ИЗ СОФИЯ - ПУСНАХА ГИ ..ДАНЪЧНИ БЯХА ХВАНАТИ В ЧАДЪР - ПУСНАХА ГИ ...ДАИ СЛУЖИТЕЛИ БЯХА ХВАНАТИ В ПОДКУПИ - ПУСНАХА ГИ ....., ПРОДАВАХА КНИЖКИ НАПРАВО В КАТ - ХВАНАХА ГИ И СЪДА ГИ ПУСНА ....., Е КАЖЕТЕ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ...ТЕЗИ КОИТО ГИ ХВАЩАТ ..ИЛИ ТЕЗИ КОИТО ГИ ПУСКАТ ...?..............................НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ - ТЕ ГИ ПУСКАТ ...., ГЛ . СЕКРЕТАР БЕШЕ БОРИСОВ ТОГАВА ...И ТОЙ КАЗА ТОВА - ОЩЕ ТОГАВА .. ...!
БРАВО НА ЕВРОПА

2020.10.09 | 12:27

36
ЕВРОПА РАЗБРА ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ШЕПА СЪДИИ ОТ ВСС СА ЧЕРВЕНИ И СПЪВАТ ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ПРАВОТО В ДЕМОКРАТИЧНА И ПРАВОВА БЪЛГАРИЯ . ДА ВИ ПРИПОМНЯ ЛИ КОЛКО БАНДИТИ БЯХА ПУСНАТИ С УСЛОВНИ ПРИСЪДИ , КОЛКО ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ , ПОЛИЦАИ И ДАНЪЧНИ - СЪЩО БЯХА ХВАНАТИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И СЪДА ГИ ПУСНА БЕЗ ГРАМ ПРИСЪДА - ПОЛИЦАИ КРАДЯХА БЕНЗИН - ПУСНАХА ГИ ...ПОЛИЦАИ РАЗНАСЯХА НАРКОТИЦИ ИЗ СОФИЯ - ПУСНАХА ГИ ..ДАНЪЧНИ БЯХА ХВАНАТИ В ЧАДЪР - ПУСНАХА ГИ ...ДАИ СЛУЖИТЕЛИ БЯХА ХВАНАТИ В ПОДКУПИ - ПУСНАХА ГИ ....., ПРОДАВАХА КНИЖКИ НАПРАВО В КАТ - ХВАНАХА ГИ И СЪДА ГИ ПУСНА ....., Е КАЖЕТЕ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ...ТЕЗИ КОИТО ГИ ХВАЩАТ ..ИЛИ ТЕЗИ КОИТО ГИ ПУСКАТ ...?..............................НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ - ТЕ ГИ ПУСКАТ ...., ГЛ . СЕКРЕТАР БЕШЕ БОРИСОВ ТОГАВА ...И ТОЙ КАЗА ТОВА - ОЩЕ ТОГАВА .. ...!
БРАВО НА ЕВРОПА

2020.10.09 | 12:24

35
ЕВРОПА РАЗБРА ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ШЕПА СЪДИИ ОТ ВСС СА ЧЕРВЕНИ И СПЪВАТ ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ПРАВОТО В ДЕМОКРАТИЧНА И ПРАВОВА БЪЛГАРИЯ . ДА ВИ ПРИПОМНЯ ЛИ КОЛКО БАНДИТИ БЯХА ПУСНАТИ С УСЛОВНИ ПРИСЪДИ , КОЛКО ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ , ПОЛИЦАИ И ДАНЪЧНИ - СЪЩО БЯХА ХВАНАТИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И СЪДА ГИ ПУСНАТИ БЕЗ ГРАМ ПРИСЪДА - ПОЛИЦАИ КРАДЯХА БЕНЗИН - ПУСНАХА ГИ ...ПОЛИЦАИ РАЗНАСЯХА НАРКОТИЦИ ИЗ СОФИЯ - ПУСНАХА ГИ ..ДАНЪЧНИ БЯХА ХВАНАТИ В ЧАДЪР - ПУСНАХА ГИ ...ДАИ СЛУЖИТЕЛИ БЯХА ХВАНАТИ В ПОДКУПИ - ПУСНАХА ГИ ....., ПРОДАВАХА КНИЖКИ НАПРАВО В КАТ - ХВАНАХА ГИ И СЪДА ГИ ПУСНА ....., Е КАЖЕТЕ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ...ТЕЗИ КОИТО ГИ ХВАЩАТ ..ИЛИ ТЕЗИ КОИТО ГИ ПУСКАТ ...?
БРАВО НА ЕВРОПА

2020.10.09 | 12:17

32
ЕВРОПА РАЗБРА ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ШЕПА СЪДИИ ОТ ВСС СА ЧЕРВЕНИ И СПЪВАТ ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ПРАВОТО В ДЕМОКРАТИЧНА И ПРАВОВА БЪЛГАРИЯ . ДА ВИ ПРИПОМНЯ ЛИ КОЛКО БАНДИТИ БЯХА ПУСНАТИ С УСЛОВНИ ПРИСЪДИ , КОЛКО ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ , ПОЛИЦАИ И ДАНЪЧНИ - СЪЩО БЯХА ПУСНАТИ БЕЗ ГРАМ ПРИСЪДА - ПОЛИЦАИ КРАДЯХА БЕНЗИН - ПУСНАХА ГИ ...ПОЛИЦАИ РАЗНАСЯХА НАРКОТИЦИ ИЗ СОФИЯ - ПУСНАХА ГИ ..ДАНЪЧНИ БЯХА ХВАНАТИ В ЧАДЪР - ПУСНАХА ГИ ...ДАИ СЛУЖИТЕЛИ БЯХА ХВАНАТИ В ПОДКУПИ - ПУСНАХА ГИ ....., ПРОДАВАХА КНИЖКИ НАПРАВО В КАТ - ХВАНАХА ГИ И ГИ ПУСНАХА .....Е КАЖЕТЕ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ...ТЕЗИ КОИТО ГИ ХВАЩАТ ..ИЛИ ТЕЗИ КОИТО ГИ ПУСКАТ ...?
ДОПЪЛНЕНИЕ

2020.10.09 | 12:22

34
МИТНИЧАРИ ХВАНАХА В ПОДКУПИ - СЪДА ГИ ПУСНА ...Е ..КОЙ Е КОРУМПИРАНИЯ В БЪЛГАРИЯ ..?
до БРАВО НА ЕВРОПА

2020.10.09 | 12:19

33
съдебната система поне 25 % е корумпирана и червена . точно тоВа има предвид ЕВРОПА .

Добави коментар

Водещи новини