Гарелов: Някой влияе на Радев да е отворен към либералната десница

  • 04 октомври 2020 19:03

  • 1989
  • 6
 Гарелов: Някой влияе на Радев да е отворен към либералната десница
© Булфото (архив)

Журналистът институция - Иван Гарелов призна, че е разочарован от президента в личен план. Това той разкри в откровено интервю за рубриката "А сега накъде" на Мая Костадинова по НОВА ТВ.


"Има някой, който влияе на президента за това да държи вратата отворена към десницата. Той повече е отворен към либералната десница", констатира Гарелов. И укори президента, че много лесно се отказва от хората около него.

Гарелов припомни случая, когато беше медиен съветник на служебния премиер на Румен Радев - Oгнян Герджиков и бе уволнен заради защита на Елена Йончева.

"И с мен така постъпи навремето. И аз съм един от... Герджиков ме уволни, но преди това му е поискал мнението. Герджиков ми каза - той (Радев) се е съгласил. Много лесно губиш хора!", не скри забележката си мистър "Панорама".

"Не съм сигурен, че е събрал най-големите умове в стратегическия съвет, не съм сигурен", намекна още той за липса на капацитет в президентския екип.

В отговор на въпроса защо всички бягат от Радев, Гарелов отговори риторично: Всички бягат от Радев или той бяга от всички?

Според него е логично онези, които са изгонени от екипа на президента да отидат в БСП и даде за пример последната случка с шефа на президентския кабинет Калоян Методиев.

"Това е логично донякъде, че отиват в БСП. Последните случки, които станаха - според мен той се стреми да пази някаква дистанция от БСП", отбеляза анализаторът.

"В човешки план аз съм разочарован. В политически мисля, че неговата роля все пак е много полезна, защото няма друг, който да ги казва тези неща", заяви още Иван Гарелов.

 

Последвайте канала на

1989 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Gurelov kato gUrel

2020.10.04 | 19:10

1
e edin ot nai-gnusnite deistvashti bolsheviki ot vremeto na komunizma! Siktir komundelski bokluk da e.ba tvoita mama prosta i na DS-KGB cengeto! K.ur za te.be partiata ti BSP i oligofrena radeff!
do cervenata k.urva below

2020.10.04 | 21:21

6
DA TI E.BA p.utkata maicina bolshevishka RUSOFILISTIK GNUSEN! Sega razbra li me mamicata ti gadna beseparska da e.ba?!
Китов

2020.10.04 | 19:30

3
Пиши на български бе, го.но.

2020.10.04 | 21:06

5
И ти ли се продаде на Мафиота бре?! Уважавах те...до този миг! Бегай да се радваш на мръсните пари дето си получил за да говориш глупости!
ВЪРЛ ПИЯНИЦА

2020.10.04 | 20:49

4
От млад пие като смок.

2020.10.04 | 19:25

2
Абе....Тоя сега като го гледам на тая снимка...Ми че той си е чист циганин...Как са успчвали да го гримират в панорама,че да изглежда бял не знам...Но циганин да води едно от най известните предавания по комунизма...Смятай колко отдаден комунист и агент на ДС трябва да е бил,пък то това е за цял живот!

Добави коментар

Водещи новини