Караянчева присъства на откриването на национален фестивал на деца в неравностойно положение в Брезово

  • 02 октомври 2020 13:41

  • 489
  • 2
Караянчева присъства на откриването на национален фестивал на деца в неравностойно положение в Брезово
© Народно събрание

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на присъства на откриването на Десетия национален фестивал на деца в неравностойно положение „Като звездите“. Събитието се състоя на 2 октомври 2020 г. на Централния площад в град Брезово. Инициативата е под патронажа на председателя на парламента и кмета община Брезово Христо Енков, съобщиха от пресцентъра на парламента.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на поздрави организаторите – Сдружение „Поощряване и подпомагане на детски таланти – Вега“, за това че осигурява възможност на децата и младежите да покажат своите умения, да развият заложбите си и да се изявят на сцената. По думите й постигнатото през годините показва ползата от дейността на сдружението, свидетелство е за неговата ангажираност с една високоблагородна кауза – да открива хоризонти пред децата в неравностойно положение. Усилията Ви заслужават подкрепата на институциите и обществото, заяви тя и допълни, че създаването на най-добри условия за развитие на децата и реализирането на техния потенциал е обща цел и Народното събрание работи в тази посока.  

Караянчева с коментар за изказването си за магистралите и метрото

Председателят на парламента отбеляза, че единственият в Европа пътуващ детски фестивал-спектакъл „Като звездите“ е не само ценна инициатива, но и вълнуващо представление, което осигурява най-красивото, но и най-затрогващото нещо в нашия живот – детските усмивки. „Убедена съм, че подготвената от вас програма ще ни достави незабравимо удоволствие“, обърна се тя към младите артисти, които участват във фестивала. Вашата смелост, воля за изява, любов към изкуството и талант са завладяващи и вдъхновяващи, подчерта Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Вие ни показвате, че трябва да имаме амбиция и кураж да изявим себе си, учите ни, че трудностите не трябва да са пречка за осъществяване на мечтите, допълни тя. „Нека звездните мигове за Вас не свършват!“, пожела им Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
489 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.10.02 | 14:19

1
ТКП.
Просто човек

2020.10.02 | 14:57

2
Няма ли кой да те посрещне подобаващо с яйца, ПКП такова?! #ОСТАВКА !!!

Добави коментар

Водещи новини