От БСП споделиха своето виждане за доклада на ЕК

Днес е ясно, че не се очертава край на Механизма за сътрудничество и проверка. В този доклад, който е различен от традиционния по Механизма за сътрудничество и проверка, е отбелязано, че този механизъм остава, че ЕК тепърва ще вземе крайното си решение за продължаването на механизма, което поставя България заедно с Румъния в качеството на специално наблюдавана страна. Това заяви заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Крум Зарков Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г. Той е син на журналистката Ана Заркова и на д-р Господин по време на пресконференция по повод доклада на ЕК за върховенството на закона в нашата страна.

,,Спомянте си колко пъти представителите на правителството или присъдружните им партии са обявявали края на този механизъм. Днес е ясно, че този край не се очертава. По-скоро влизаме в една спирала, в която за България по тази негативна светлина ще се говори по-често и по-често в Европа'', посочи още Зарков.

Десислава Ахладова: ЕК приветства реформите в антикорупционното ни законодателство

По думите му докладът на комисията не е изненада за БСП.

Ние многократно сме подчертавали тези проблеми, но е крайно време да разберем, и Комисията трябва да се престраши да го каже, че липсва каквато и да е индикация, че настоящото правителство и управляващо мнозинство имат идеята или волята да направят промени в необходимата посока. В интерес на истината трябва да отбележи, че докладът не споменава наличието на такава воля, коментира депутатът от опозицията.

,,Това е доклад за изгубеното време, тъй като поне от четири години насам тежките критики, отправени в него, са издигани няколко пъти от БСП, включително и във вотове на недоверие по отношение на пълния провал в борбата с корупцията. За тези години нито един от проблемите не е решен, а се появиха и няколко нови. За съжаление те са обект на внимание на най-високо ниво в ЕС'', отбеляза в заключение Крум Зарков Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г. Той е син на журналистката Ана Заркова и на д-р Господин.

Коментари

 1. 2020.09.30 | 16:42
  Сега ще ви награбят по-здраво.Че вие сте като брашнян чувал.Крадливи червени псета.
  1. 2020.09.30 | 21:38
   До Еи:За някой далтонисти няма друг цвят освен червения
  2. 2020.09.30 | 17:42
   Някъде виждаш ли друг цвят
 2. 2020.09.30 | 16:43
  ВиЙ какво направихте докато бяхте на власт? Я дайтеотчет, за Батко и Братко, за заменките, за спрените еврофондове... НИЕ ПОМНИМ
  1. 2020.09.30 | 21:35
   Ами те другарите са все с деменция, та затова
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет