Цвета Караянчева пред ГЕРБ-Благоевград: Най-вярната социология са резултатите от частичните местни избори

  • 29 септември 2020 20:25

  • 1137
  • 7
Цвета Караянчева пред ГЕРБ-Благоевград: Най-вярната социология са резултатите от частичните местни избори
© Пресцентър ГЕРБ

Най-вярната социология са резултатите от частичните местни избори, които се проведоха в неделя в цялата страна. Рухна митът, че не сме легитимни. Опроверга се и друга лъжа на нашите опоненти – че сме заедно с ДПС. Видя се, че в смесените райони ние сме единствената им алтернатива. По тези места дори не знаят, че на жълтите павета една партия се е провъзгласила за най-големия борец срещу ДПС. Те дори не са я чували. Толкова много се направи в цялата страна – инфраструктура, увеличените възнаграждения, геополитическите проекти, преобразените села и градове. Всичко това се оценява, в неделя получихме поредното потвърждение. Това заяви членът на ИК на ГЕРБ и председател на НС Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на по време на среща с актива на ГЕРБ в Благоевград.

"Въпреки убедителната победа на ГЕРБ на местния вот – все още има един човек, който отказва да приеме нашите успехи. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на така и не проумя, че не е партиен лидер, а обединител на нацията. Водената от него политика не само разруши мостовете между институциите, не само настрои гражданите едни срещу други, но и отблъсна хора от неговия собствен екип, там текучеството е голямо. Вероятно скоро ще остане само той и военните съветници“, коментира Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и допълни, че Радев по-скоро трябва да се съсредоточи върху трусовете в неговата партия. "6 депутати напуснаха днес БСП, като един от мотивите им е опороченият вътрешнопартиен вот. И БСП и Радев искат да правят следващите избори?", попита членът на ИК на ГЕРБ.

ПГ на БСП се разцепи - напускат я знакови лица

Караянчева сподели, че е изненадана от сравнението, което журналист в национална телевизия е направил, между нейно изказване пред партийна структура и институционалните изказвания на бивши председатели на парламента. "Между двете неща няма нищо общо. Когато се прави сравнение с институционално слово – би било редно да излъчат и мое такова. Но свобода на медиите е сами да решават", коментира тя.

Председателят на НС съобщи новината, че утре в парламента ще бъде сформирана специална комисия на паритетен принцип от всички парламентарни групи, която ще събира мнения, позиции, предложения относно проекта за нова Конституция. "Ще се допитаме и до академичната общност. Крайната цел е да имаме нужните 160 гласа за свикването на ВНС. Странно е как в един момент всички протестиращи искаха ВНС, а след като ние задействахме процедурата – всички се отказаха", отбеляза тя.

"В Благоевград предстоят кметски избори. Сигурна съм, че ГЕРБ ще излъчи възможно най-добрия кандидат. Загубата минала есен ни посочи грешките. Вярвам, че сме се поучили от тях и ще успеем отново да се преборим за доверието на жителите на Благоевград. Трябва да дадем нова перспектива на града", подчера членът на ИК на ГЕРБ. Тя отново настоя бившите членове на ГЕРБ, които сега са се присъединили към нови политически проекти – да постъпят достойно и да напуснат общинските съвети, където са избрани като представители на ГЕРБ. "Много добре си спомням как докато беше в ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа призоваваше за същото при подобни ситуации. Иначе фактът, че има напуснали членове на ГЕРБ – не бива да ни притеснява. Когато с някого не гледате в една посока и той не е мотивиран да работи за каузата – по-добре е да се разделите", подчерта тя.

Областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна бе категоричен, че енергията на членовете на ГЕРБ не бива да отива по посока атаки към политическите опоненти, а както винаги е било – за градивни неща. "Благоевград се промени при управлението на ГЕРБ. Лоша дума няма да кажа за напусналите колеги. Случващото се в града през последната година не се харесва на никого и съм сигурен, че след изборите ще поемем в нова посока", сподели Новаков.

Борисов пред новите кметове на ГЕРБ: В бюджета за 2021 г. акцент ще бъдат малките населени места

"Не сме безгрешни. И не го крием. Връзката ни с хората обаче е голямата сила на ГЕРБ. Винаги сме се вслушвали в тяхното мнение и съвети и сме се коригирали. Затова все още сме първа политическа сила. Доказахме го в неделя, ще го докажем и на изборите в Благоевград", посочи на свой ред членът на ИК на ГЕРБ и зам.-председател на ПГ на партията Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Novini.bg
1137 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Sejan

2020.09.29 | 21:29

2
Не знам кое е по-тревожно- това,че Винету се оказа прав за "простата кърджалийска п,тка" или това ,че Лъчо "Тъпото" му е лекуващ лекар ,защото последния е гинеколог по професия!?
ХПХ

2020.09.29 | 21:09

1
Купени гласове. Предизборна кампания прави с държавни пари.
мила

2020.09.29 | 22:48

3
ДО КОГА ЩЕ КРАДЕТЕ НАРОДА БЕ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ
Ред

2020.09.29 | 22:55

4
Разбира се, корумпирана гнидо, поредните избори, които са безусловно манипулирани по познатата висхема. Безплатен е само прякора ти ткп
taia patka

2020.09.29 | 23:08

6
uj predstavia nezavisima institutzia a vse za gerb govori - niama li si svoia profesionalna identichnost
СТАТИСТИКА

2020.09.29 | 23:05

5
народее щом те управляват разни прости КП ти си на дъното
Ерни

2020.09.30 | 12:46

7
браво направи ги на луди опонентите,. респект и адмирации

Добави коментар

Водещи новини