Цветомир Паунов в Банско: Структурата е в отлична кондиция, напусналите ГЕРБ гонят лични икономически интереси

  • 28 септември 2020 14:15

  • 420
  • 1
Цветомир Паунов в Банско: Структурата е в отлична кондиция, напусналите ГЕРБ гонят лични икономически интереси
© ГЕРБ

Изключително съм доволен от състоянието на партийната структура в Банско. Изграден е добър екип и се работи активно сред хората. Сигурен съм, че всички са се поучили от грешките и ще продължим напред по-силни. Въпреки партийните различия – радвам се, че работите съвместно и с кмета Иван Кадев. Опоненти сме само по време на изборите – през останалото време сме задължени да работим заедно за хората.

Това заяви административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на среща с актива на партията в Банско, съобщиха от пресцентъра на партията. В срещата участваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева, общинският ръководител на ГЕРБ-Банско и народен представител Александър Мацурев и еврудепутатът Асим Адемов.

Цветомир Паунов: Хората оценяват направеното от правителството и ГЕРБ и това се вижда от убедителната победа на частичните местни избори

„Единственият мотив на напусналите ГЕРБ през последните месеци са личните икономически интереси, които винаги са поставяли над интересите на партията. Тук не говорим за повече от 300 души в цялата страна. Важно е в партията да работят само амбицирани хора, верни на нашата кауза. Не допускайте интриги и съмнения между вас. Напусналите ГЕРБ не заеха принципна позиция, но така са преценили. Пожелавам им успех“, коментира Паунов. Той изтъкна категоричната победа на ГЕРБ на частичните местни избори вчера. „Нашите кандидати получиха доверието на хората, защото всички искат да живеят в по-добра среда и знаят, че само ГЕРБ има опита и капацитета да осъществи промяната в населените места“, допълни Паунов.

ГЕРБ-Банско: Георги Икономов незабавно да подаде оставка като общински съветник

Александър Мацурев подчерта, че с декларация местната структура е призовала Георги Икономов незабавно да напусне общинския съвет в Банско, тъй като той не е попаднал там благодарение на преференциален вот, а защото бе водач на партийната листа на ГЕРБ. Мацурев обясни,че в момента проектите, които се реализират в общината - реконструкция на пътната инфраструктура, нова детска градина, във ВиК сектора - са благодарение на грижата на правителството на Бойко Борисов за регионите и неговата политика да не дели населените места на „наши“ и „ваши“.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
420 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.09.28 | 19:27

1
напусналите ГЕРБ искат да си купуват апартаменти с асансьор в хола

Добави коментар

Водещи новини