Есенен спортен празник събра стотици членове и симпатизанти на ГЕРБ в Русе

Близо 400 членове и симпатизанти на ГЕРБ от Област Русе взеха участие днес в ежегодния Есенен спортен празник, организиран от областното ръководство на партията, който се проведе в кв. “Образцов чифлик”. Това съобщиха от ПП ГЕРБ. 

Народният представител, областен координатор на ПП ГЕРБ – Русе и член на Изпълнителната комисия Пламен Нунев приветства всички присъстващи като пожела днешният ден да е изпълнен с много настроение, забавление и висок спортен дух.

Той благодари на гостите, които уважиха събитието – министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, административният секретар на партията Цветомир Паунов, кметът на Стара Загора и член на ИК на ПП ГЕРБ Живко Тодоров, както и областният координатор на ПП ГЕРБ Силистра и член на Изпълнителната комисия Тодор Тодоров.

Присъстваха още народните представители Светлана Ангелова и Андриан Райков, кметове на общини и кметства, общински съветници и др.

Отборите, заявили предварително участие от различни общини и клубове към ПП ГЕРБ мериха сили във футболни срещи, в игри на народна топка и теглене на въже. Най-добре представителите се получиха купи, медали и предметни награди.

Водещ на есенния спортен празник беше Влади Въргала, който донесе много усмивки и настроение сред всички участници.

(Снимки: ПП ГЕРБ)

Коментари

 1. 2020.09.27 | 09:43
  тука виждам само лелки и охранени толупи. гербавите лелки ще заменят червените бабички.преди вожда беше бай тошо, а сега е охранителя му - боко тиквата. страшен възход.
  1. 2020.09.27 | 10:58
   болшевишките тулупи на по 50+ си искат чорбаджията дето се мисли за несменяем
  2. 2020.09.27 | 10:54
   Иди в София да видиш "младите" крадци на БКП-БСП на по 50+ да ти е.ба майката болшевишка нагла, гнусна да е.ба! Вчера ДОКАЗАНИЯТ НЕКАДЪРНИК ГЕЧЕВ, катастрофирал БЪЛГАРИЯ за ТРЕТИ ПЪТ след 1989 най-нагло заяви , че той щял да реформира държавата финансово! Опазил ни ГОСПОД от болшевишките изверги!
 2. 2020.09.27 | 10:26
  ФАНАТИЗМА ИНТРИГИТЕ И СЕКТАНТЩИНАТА СА ЛОШО
 3. 2020.09.27 | 10:05
  чорбаджилъка е спирачка за развитието на Родината
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет