Караянчева: В Северозападна България е нужно да има учебно заведение, което да подготвя кадри за местния бизнес

В Северозападна България е нужно да има учебно заведение, което да подготвя кадри, които да остават тук, за да може да се развива този регион на страната. Това заяви председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на на церемонията за връчване на дипломите на студентите от първия випуск на Видинския филиал на Русенския университет "Ангел Кънчев", съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

Председателят на парламента беше сред официалните гости на тържествената церемония, която се състоя в крепостта "Баба Вида". Големият икономически подем в България през последните години предпоставя необходимостта от достатъчно добре подготвени кадри, подчерта Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Тя поздрави ректора на Русенския университет проф. Христо Белоев и всички, положили усилия, за да започне обучението във филиала на университета във Видин. Важно е, че Видин вече е университетски град, че тук студентите получават качествено обучение, в което аз съм убедена, добави председателят на Народното събрание.

Председателят на Народното събрание е на посещение във Видин

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на благодари за оказаната ѝ чест да получи Кристалния знак на Русенския университет като израз на признание за работата ѝ за популяризиране на инженерните науки. Тя подчерта, че е изключително горда, че е възпитаник на Техническия университет и нито за момент не е съжалила за своя избор.

Всички трябва да се учим, да се усъвършенстваме и затова е нужно както обучение, така и практика, посочи Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя пожела на абсолвентите да бъдат упорити, да търсят новото, защото онези, които гледат напред, са мотора за развитието на държавата. Държавата има нужда от подготвени, мотивирани и добре реализирани кадри, добави председателят на парламента.

Председателят на парламента връчи дипломите на четирима отличници на випуска. Народни представители, представители на местната власт, на ректорското ръководство и академичната общност на Русенския университет "Ангел Кънчев" бяха сред присъстващите на връчването на дипломите на първия випуск на Филиал Видин.

 

Коментари

 1. 2020.09.30 | 02:12
  Къв бизнес, кви 10 лева, най бързо уюиращия район, раждаемост само мангалите. превърнахте ни в гробище
 2. 2020.09.26 | 22:20
  Четох някъде,че тая владее руски и английски език, бая се смях, а на български вместо Апокалипсис казва " АКОПАЛИПСИС" а бе то нейните изцепки са много, че раздава и дипломи самата уж завършила задочно за инженер. Дали?
 3. 2020.09.26 | 19:38
  Браво, Караянчева, ГЕРБ номер 1
 4. 2020.09.26 | 09:06
  КАРАЯНЧЕВА ПОДКРЕПЯ РАЗДЕЛЕНИЕТО
 5. 2020.09.26 | 00:32
  Проста пичко , ходи се шибай
  1. 2020.09.26 | 00:56
   Майка ти, магистралката се шиба и лющи минети на околовръстното.
 6. 2020.09.25 | 22:32
  Цяла България вече те нарича...-,,ПКП"...,а ти продължаваш да се правиш,че не си такава,но уви-...истина е и самият Крал-Слънце ти го каза...
  1. 2020.09.25 | 23:34
   СЯКАШ НЯКОЙ СИ Е ПЪХНАЛ МАМАЛИГАТА В АНУСА ТИ! КЕФ ИЛИ БОЛКА, А СТРАДАЛЕЦО! МАЙ Е СЛАДКА БОЛКА, ПЕДЕРЧЕ!
 7. 2020.09.25 | 21:54
  ВСИЧКИ МИТНИЧАРИ ТАКА СЕ ДИПЛОМИРАХА С ФИЛИАЛИ И МАЛКО КИНТИ. :)
 8. 2020.09.25 | 21:07
  Големият икономически подем в България през последните години предпоставя необходимостта от достатъчно добре подготвени кадри, подчерта Цвета Караянчева. Тази ПКП спи и сънува с отворени очи!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет