Андрей Новаков не намира причина да променя убежденията си

  • 25 септември 2020 13:38

  • 671
  • 0
Андрей Новаков не намира причина да променя убежденията си
© Фейсбук/Андрей Новаков

Българският евродепутат Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна заяви, че е още по-отдаден на партия ГЕРБ и няма намерение и причини да променя убежденията си. Според него в регистрацията на още една партия няма драма и хората ще направят своя избор, предаде БНР.

Новаков коментира напускането на знакови фигури на партия ГЕРБ и присъединяването им към партията на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ден преди нейното учредяване.


"Те са направили осъзнат избор. Аз им желая успех в това ново начинание. Аз от 18-годишен, може би 19 бях тогава, когато се записах в ГЕРБ и от тогава убежденията ми не са се променили и не виждам причина да ходя където и да било, напротив, през последната година ми бе поверена отговорността да бъда областен координатор на ГЕРБ за Благоевград. Още по-отдаден съм на това, което правя. В България има регистрирани доста партии, в момента ще има още една, така че не виждам драма. Хората ще изберат", заяви Новаков.

 

Менда Стоянова към Цветанов: Защо не си тръгна по-рано от ГЕРБ?

 

 

Последвайте канала на

Novini.bg
671 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини