Цветанов разкри дали би се коалирал с Борисов

  • 25 септември 2020 08:04

  • 11396
  • 79
© Кадър - Нова телевизия

Не съм  в близкото обкръжение, което може да влиза във всяка точка. Реакцията на Тома Биков бе първата антикризисна мярка. Не мога да бъда аз и не може да бъде мъж. Защото да снимаш премиера, докато спи, не може да бъде мъж. Това заяви в ефира на Нова телевизия Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по повод снимките от спалнята на премиера Борисов.

Той допълни, че е абсурдно някой да се качи във вилата и да разнася някакъв си телефон, защото достъпът трябва да се осигури от НСО или от премиера.

"Колкото по-независим си, толкова повече ще се търсят сюжети да те дискредитират. Това, което видях по време на европейската кампания и това, което направи Джема Грознадова,бяха част от факторите , които допринесоха за напускането ми. Бях буфер и ме подкрепяха хората с различно мнение", каза Цветанов.

Джема Грозданова подсказа кога е настъпил разривът между Борисов и Цветанов

Той заяви, че е имало списък на горските, които е трябвало да бъдат "изчистени" след обсъждане на среща с Мустафа Карадайъ. "Бях един буфер, който понасяше всички негативи. Не допуснах тези хора да бъдат уволнени", подчерта той.

"Трябва да направим разлика между работещите хора и тези, които са взимали политическите решения. Републиканци за България няма да бъде лидерска партия, няма да допуснем същите грешки. Ще заложим на експертизата. Аз не съм предал ГЕРБ. ГЕРБ предаде всичките тези ценности. Предателство е, ако останеш, а виждаш, че тези ценности вече не се изпълняват", категоричен бе Цветанов.

Цветан Цветанов: Противопоставянето между институциите прави политиците зависими от задкулисни игри

Томислав Дончев трябва да каже какви ще са политиките в новия програмен период, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и допълни, че що се отнася до Харизанов - той проповядва политиката на силоваците спрямо опонентите на ГЕРБ. "Аз бях този, който смяташе, че такъв човек няма място в листите на партията. Но той е заедно с Борисов", категоричен бе той. 

"2016 година след президентските избори без никой да поставя въпроса, ние много коректно отидохме и подадохме оставка. Но когато явно има от какво да се притесняваш, не искаш да я подадеш и ще седиш до края във властта", каза той.

Той заяви, че когато си видял къде са грешките и слабостите в една партия е редно да не ги повтаряш. "Като бъдеща политическа партия искаме да защитаваме обществените интереси. Всичко е доброволно, не можеш да откъснеш "живо месо" от една партия. Няма взаимоотношения работодател - работник, а всичко е на основа възгледи", категоричен е той по повод твърденията, че ще привлича хора от ГЕРБ.

Що се отнася до апартаментите му, той заяви: Няма нищо нечестно - заменил съм два апартамента за един. Със семейството ми живеем в едно жилище. Това имам след 35 години трудов стаж.

"Изборите не бяха проведени по най-честния начин. По места се използваха схеми като купуването на гласове. Давам за пример община Гурково. Там е имало доста сериозно опорочаване на изборния процес. Има и много сигнали, които са подадени", обясни Цветанов.

Той прогнозира, че на предстоящите избори ще реализират резултат от над 450 000 гласа.

Цветанов: Бойко Борисов няма да бъде следващият премиер на България

Попитан дали ГЕРБ са възможен коалиционен партньор, Цветанов бе категоричен: В тази конфигурация и с това си управление - не. Попитан дали визира премиера Борисов, той заяви, че да.

Цветанов допълни, че ще вършат това, което е важно за България и ще водят необходимите политики.

Цветан Цветанов представи приоритетите и част от лицата на партията си

Последвайте канала на

Novini.bg
11396 79

Свързани новини

Коментари 79

Добави коментар
Рошко

2020.09.25 | 09:43

26
Преди да се ползва едно понятие трябва да се знае значението му. Научи какво значи "Трол" в интернет пространството и тогава пиши

2020.09.25 | 09:45

27
трол дава акъл хахаха

2020.09.25 | 09:33

21
БОРИСОВ НЕ НАПРАВИ НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО, НЕ СЪЗДАДЕ НОВА АДЕКВАТНА НА СЪВРЕМЕННОСТТА ОБЩЕСТВЕНА ВИЗИЯ. СМЯТАШЕ ЧЕ САМО С ХЛЯБ СЕ ЖИВЕЙ. ДОРИ НАПРОТИВ ИЗПОЛЗВАШЕ ОТРОВНАТА ВИЗИЯ СЪЗДАДЕНА ОТ БСП - ВЪЗХВАЛИ НА СОЦИАЛИЗМА, ИДЕАЛИЗИРАНЕТО НА ТАЗИ МИЗЕРИЯ. ЗАЩОТО МУ Е МИЛО, НАЛИ ТОЙ Е СЪЗДАДЕН ТАМ. НЕ МОЖА ДА ПРЕОДОЛЕЕ ТАЗИ ЗАВИСИМОСТ.
Рошко

2020.09.25 | 09:33

20
И Ванга го каза- Пази се от своите! Враговете ги знаеш и се пазиш, но се оголваш към своите и те ти забиват нож в гърба. Често срещано, особено по нашите земи. Кой уби Ботев??? За Цветанов никога няма да гласувам. Който предаде един човек, може да предаде всеки друг. Той просто си е предател.
Българин в Дания

2020.09.25 | 09:20

11
Ама този наистина ли мисли, че ще влезе в парламента???
Обикновена "Пунта Мара"

2020.09.25 | 09:31

19
Не този НЯМА да влезе,него ще го СПУСНАТ в "парламента"!!!???
герберуги , знаете ли че :

2020.09.25 | 09:49

29
Бооойко Борисов е гадже на Доган , на Доган - Бооойко Борисов е гадже на Доган , на Доган ...

2020.09.25 | 09:54

31
Не мога да повярвам, че мутра ни управлява повече от 10 години. НО не желаем да се върнат червените. А този е поредния предател. Така разпиляха сините преди 20 години. Същите ченгеджийски номера се повтарят.
Аз

2020.09.25 | 10:05

36
Цветанов доказа че правилно е изпитание от ГЕРБ на никой не му трябват корумпирани и зли хора!

2020.09.25 | 10:01

35
Герб ще е нещо като ДПС ,с които никой няма да иска да се коалира ,защото те разграбиха държавата едни за 10години други за 30години

2020.09.25 | 09:58

34
БОРИСОВ НЕ НАПРАВИ НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО, НЕ СЪЗДАДЕ НОВА АДЕКВАТНА НА СЪВРЕМЕННОСТТА ОБЩЕСТВЕНА ВИЗИЯ. СМЯТАШЕ ЧЕ САМО С ХЛЯБ СЕ ЖИВЕЙ. ДОРИ НАПРОТИВ ИЗПОЛЗВАШЕ ОТРОВНАТА ВИЗИЯ СЪЗДАДЕНА ОТ БСП - ВЪЗХВАЛИ НА СОЦИАЛИЗМА, ИДЕАЛИЗИРАНЕТО НА ТАЗИ МИЗЕРИЯ. ЗАЩОТО МУ Е МИЛО, НАЛИ ТОЙ Е СЪЗДАДЕН ТАМ. НЕ МОЖА ДА ПРЕОДОЛЕЕ ТАЗИ ЗАВИСИМОСТ. комунистите използваха тази зависимост за да му се качат на главата и да го насочват където те решат

2020.09.25 | 09:55

32
БРАВО НА ЦВЕТАНОВ! ПРЕДАТЕЛИТЕ НЕ ГО ХАРЕСВАТ! ТОВА Е ДОБРЕ.

Добави коментар

Водещи новини