Красимир Каракачанов в Деня на независимостта: Готов съм да стана гарант за диалог

Повече от всичко сега е нужен формат за диалог. Аз съм готов да гарантирам този диалог. Аз самият наскоро поех ангажимент да се оттегля като вицепремиер, ако Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на си подадат ръка в името на сваляне на напрежението и експертен кабинет, който да изведе България от тази моментна политическа криза без реваншизми и политически пристрастия. Това заявява в свое обръщение в Деня на независимостта лидерът на ВМРО, министър на отбраната и заместник министър-председател по обществения ред и сигурността Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Той е категоричен, че дата не трябва да се употребява за партийна пропаганда.

Лидерът на ВМРО заявява, че няма смисъл да говорим за Деня на независимостта и бъдещата независимост на държавата ни, ако не решим важните проблеми на България.

Ето какво написа Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността във „Фейсбук“:

В Деня на българската независимост, 22 септември, призовавам всички политически фигури да не използват празника за злободневни политически послания.

Призовавам и протестиращите да не употребяват подобни светли дати за партийната пропаганда.

Само преди месец на Шипка протестиращи си позволиха да ползват за пропаганда самия паметник на свободата. Тогава огромната част от искрено протестиращите хора се разграничиха от този акт.

Караянчева: Нека мислим за днешната българска държава, за съвременната политика и за бъдещето

Българският народ е мъдър е не приема безсмислени крайности, разпознава ПР акции, скрити зад милосърдие, и може да отсее лицемерието. Огромното лицемерие!

22 септември трябва да ни напомни още нещо: да спрем да злепоставяме страната си навън. Дали банално известен български соросоиден учен ще нареди стандартните клишета пред западна либерална медия, дали българи ще платят на някой балкански сайт да привиди зад президента дългата ръка на някоя велика сила, нека спрем!

Защото не това са важните проблеми на България днес. Важните проблеми са съвсем други – дали ще успеем да постигнем истинската промяна на пенсиите, за която Обединените патриоти от години работим; дали ще успеем да се възползваме наистина от референдумите, които наскоро по наше предложение залегнаха в Изборния кодекс; дали ще позволим отново контролираният вот да се възпроизведе заради намесата на една противоконституционна партия; дали ще позволим на югоносталгиците в Скопие да направят България най-мразената страна в младата македонска държава; дали ще позволим на фанариотите да менторстват и по отношение на църквата в Македония; дали ще изчезнем като нация в тази демографска катастрофа, която всички наблюдаваме, и след още 30 години дефектна демокрация децата ни ще бъдат малцинство в собствената си държава.

Това са истинските проблеми, които България има днес. А не дали изборите ще са два месеца по-рано.

Ако не направим нищо от това, няма смисъл да говорим за Деня на независимостта и бъдещата независимост на държавата ни. Вижда се, че протестът вече остана преди всичко сбор от партии. Това ще гледаме в идните месеци – партизиране на идеали. Затова отново призовавам, нека поне на този празник – 22 септември, си го спестим. После ще имаме години на разположение за интензивни партийни ежби.

Ако питате мен, повече от всичко сега е нужен формат за диалог. Аз съм готов да гарантирам този диалог. Аз самият наскоро поех ангажимент да се оттегля като вицепремиер, ако Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на си подадат ръка в името на сваляне на напрежението и експертен кабинет, който да изведе България от тази моментна политическа криза без реваншизми и политически пристрастия. Предложих го в Деня на съединението и го напомням в деня, в който честваме Независимостта.

Защото пътят към силна и независима България минава през съединение и помирение. Историята го показа – така, както го направиха всички онези политици през далечната 1908 година.

Честваме 112 години независима България!

Коментари

 1. 2020.09.22 | 12:40
  не се хаби краско,катила прецедент си е, и ще си остане голям катил!!!!!!!!
 2. 2020.09.22 | 12:01
  Поне ДНЕС се СКРИЙ, бе НЕЩАСТНИК!!!
 3. 2020.09.22 | 11:55
  КАКЪВ ГАРАНТ БЕ КОРУМПИРАН ТЮЛЕН
 4. 2020.09.22 | 10:02
  Кокалът ,кокалът не се пуска лесно.Думи, думи и пак думи.Иска се дела ,дела и пак дела.Оставка.
 5. 2020.09.22 | 10:00
  шкембе , оставка .
 6. 2020.09.22 | 09:59
  ЗЕМИ СЕ ГРЪМНИ И НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТИ БЛАГОДАРИ!
 7. 2020.09.22 | 09:15
  Какъв гарант, какъв експертен кабинет, диалог с кого и какви пет лева?
  1. 2020.09.22 | 09:20
   фред флийнстоун ще води диалог с барни ръбъл
 8. 2020.09.22 | 09:13
  ...и тоя щял да ми става...- ,,гарант за диалога"...!За какъв диалог,бре демагог такъв...!За това,че предизборно излъгахте-никаква коалиция с ГЕРБ...,минимална пенсия-300 лв...ли?!?!А да,сетих се...-гарант за диалог-търгуване на Паспорти...-тук си СПЕЦ...!!!
 9. 2020.09.22 | 09:10
  погледнато отзад - напред. Как не го е срам да се явява пред хора.
 10. 2020.09.22 | 09:09
  Garantirana ti e samo meshanata skara dovechara debil
 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет