Парламентът ще обсъди на второ четене промените в Изборния кодекс

  • 15 септември 2020 18:10

  • 26133
  • 3
Парламентът ще обсъди на второ четене промените в Изборния кодекс
© Novini.bg

Народното събрание ще обсъди на второ четене промените в Изборния кодекс, според проектопрограмата за работа на депутатите тази седмица.

На първо четене в първия пленарен ден ще бъдат обсъдени законопроекти за промени в Закона за регистър БУЛСТАТ, Закона за физическото възпитание и спорта и Закона за електронната търговия.

Второто четене на Законопроекта за допълнение на Закона за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2020 г. е предвидено като точка първа за четвъртък, 17 септември 2020 г. В дневния ред за тогава е и второто четене на промените в Закона за бюджета на държавното обществено осигуряване за 2020 г.

Правната комисия възложи на ЦИК да осигури машините за гласуване

Точка трета от проектопрограмата за четвъртък е обсъждане на първо четене на промени в Семейния кодекс. Освен това депутатите ще разгледат на първо четене и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за административните нарушения и наказания. В проекта на програмата е включен и доклад на Междуведомствената комисия за експортен контрол и неразпространение на оръжията за масово унищожение към министъра на икономиката за 2019 г.

В петък депутатите ще обсъдят на първо четене промени в Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия, след което е предвиден редовният парламентарен контрол.

Последвайте канала на

Novini.bg
26133 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Lissa

2020.09.16 | 01:50

3
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com
Та и у нас

2020.09.15 | 19:00

2
ЛИДЕРИТЕ И МАНИПУЛАЦИЯТА "Aber schlie?lich sind es die Fuhrer eines Landes, die die Politik bestimmen, und es ist immer leicht, das Volk zum Mitmachen zu bringen, ob es sich nun um eine Demokratie, eine faschistische Diktatur, um ein Parlament oder eine kommunistische Diktatur handelt. ... das Volk kann mit oder ohne Stimmrecht immer dazu gebracht werden, den Befehlen der Fuhrer zu folgen. Das ist ganz einfach. Man braucht nichts zu tun, alsdem Volk zu sagen, es wurde angegriffen, und den Pazifisten ihren Mangel an Patriotismus vorzuwerfen und zu behaupten, sie brachten das Land in Gefahr. Diese Methode funktioniert in jedem Land." Hermann Goering - Kommandeur der Luftwaffe des Dritten Reiches. "Водачите на една държава (ЛИДЕРИ) са ТЕЗИ, които ОПРЕДЕЛЯТ политиката. И винаги е ЛЕСНО народът (гражданите) да се ПОДТИКНЕ да ги СЛЕДВАТ, НЕЗАВИСИМО дали чрез демокрация, чрез фашистка диктатура, чрез парламентаризъм или чрез комунистическа диктатура... дали гражданите (народът) ИМАТ право да гласуват или не, НЕ играе роля и ВИНАГИ може да се ДОВЕДАТ до състояние, да ИЗПЪЛНЯВА заповедите на вожда (ЛИДЕР). Това е СЪВСЕМ просто. Няма НУЖДА нищо ДРУГО да се прави, ОСВЕН да се ТВЪРДИ пред народът (гражданите) , че е нападнат. И пацифистите да бъдат ОБВИНЕНИ, че НЕ са патриоти и да се ТВЪРДИ, че те ПОСТАВЯТ родината в опасност. ТОЗИ метод функционира във ВСЯКА държава." Херман Гьоринг - главнокомандващ военновъздушните сили на Третия Райх.
Абе Христо и Мая що не ги пускат??

2020.09.15 | 18:25

1
Те са в "един и същи строй, заедно в Труд и в бой" - червени боклуци.

Добави коментар

Водещи новини