Христиан Митов: Полицаите са преди всичко наши съграждани. Управлението засегна доста влиятелни хора като Божков

  • 10 септември 2020 13:50

  • 673
  • 0
Христиан Митов: Полицаите са преди всичко наши съграждани. Управлението засегна доста влиятелни хора като Божков
© Bulgaria on air

Надявам се да не се случат ексцесиите, на които бяхме свидетели на 2 септември. Полицаите преди всичко са наши съграждани, бащи на семейства, синове и братя. Притеснявам се по отношение на тяхната сигурност. Това коментира депутатът от НФСБ Христиан Митев в студиото на "Денят ON AIR" във връзка с днешния протест.

"Всеки полицейски служител трябва да защитава своя закон", посочи той, уточнявайки, че всички норми са разписани в закона.

Митев коментира и думите на премиера Бойко Борисов, че мафията иска да свали управляващите.

Борисов: Мафията иска да свали правителството, така че няма оставка!

"Нека да си спомним само за хазартния олигарх г-н Божков, който се укрива от правосъдието в Дубай и за предоставените от прокуратурата записи с народен представител, сега независим, преди това от БСП. Стана ясно, че зад част от протестиращите стои именно Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от и той осигурява тяхната логистика. Далече съм от мисълта, че всички, но част. А и не само той. Това управление засегна интересите на доста влиятелни хора, които са със силни икономически интереси, засегнати от правосъдната система", анализира още депутатът от НФСБ.

Митев не смята, че протестите ще доведат до оставка на правителството.

"Зависи как ще се развие ситуацията - в политиката и в живота всичко може да се случи", добави Митев.

Депутатът обяви, че проектът за нова Конституция, който беше внесен, няма нищо общо с представения по-рано от ГЕРБ.

"Не бих обвързвал липсата на 160 подписа автоматично с оставка на правителството. Това ще бъде неуспех за провеждането на процедура за свикване на Велико народно събрание в рамките на този мандат на това Народно събрание. Оттам нататък ще видим какви стъпки ще предприеме министър-председателят", каза още Христиан Митев.

Последвайте канала на

Novini.bg
673 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини