Ципов: Ще има машинно гласуване

Ще има машинно гласуване и законът ще бъде изпълнен. Нашето предложение е да има и хартия, защото не малко български граждани се притесняват или затрудняват да гласуват с машини. Това заяви зам.-председателят на ПП ГЕРБ Красимир ЦиповКрасимир ЦиповКрасимир Ципов е български политик, народен представител в 41, 42, 43 и 44-то Народно събрание. На два в ефира на Нова телевизия.

Ще има машинно гласуване при всички положения. Ако има предсрочни избори, то машините могат да бъдат наети, подчерта още той.

Идеята ни беше още в началото на годината този въпрос да бъде решен, но коронакризата отложи това, обясни Ципов. Всички действия били предприети. Имало поискани оферти още в края на март или началото на април. Подадени са 2 оферти, закъсняха производителите заради коронакризата и изпратиха офертите през юни, допълни той. Трябвало да се види дали машините ще бъдат купени или наети. 9500 секции ще бъдат с машини, каза Ципов.

Красимир Ципов: Ще съберем 120 подписа и ще вървим към консултации за ВНС

Ще осигурим кворум за провеждане на днешното заседание на парламента, уверен бе Красимир ЦиповКрасимир ЦиповКрасимир Ципов е български политик, народен представител в 41, 42, 43 и 44-то Народно събрание. На два.

Коментари

  1. 2020.09.09 | 08:56
    ОСТАВКАТА ВИ Е ГАРАНЦИЯ ЗА ВЪВЕЖДАНЕТО НА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет