Ангел Джамбазки: Агресивна ляво-левичарска вълна се опитва да изтрие националните държави

  • 05 септември 2020 18:03

  • 17827
  • 28
Ангел Джамбазки: Агресивна ляво-левичарска вълна се опитва да изтрие националните държави
© ВМРО

„Агресивна ляво-левичарска вълна се опитва да изтрие националните държави.“ Това заяви Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – при откриването на Политическата академия на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Сандански. Събитието се организира именно от българския евродепутат от политическата група на ЕКР и заместник-председател на ВМРО и в него участваха млади лидери от цялата страна, съобщиха от партийната централа.

„Радвам се да ви видя в добро здраве, бодър дух и уверен български национализъм и патриотизъм. Утре ние ще отбележим за пореден път годишнината от подлото убийство на великия водач на ВМРО Тодор Александров. Но днес отбелязваме 30 години от смъртта на друг велик водач на ВМРО – Иван Михайлов. Най-добрият начин да ги почетем е като продължим тяхното дело. Най-добрият начин да ги почетем е да продължим да вярваме, да се борим и да работим за това, за което те се бориха и което ни завещаха – обединението на единната, целокупна неделима българска нация от Охрид до Черно море и от Дунав до Бяло море. Това е, което ние искаме от политиката. Не повече и не по-малко. Това е причината, поради която е създадена и продължава да живее организацията ВМРО“, започна приветствието си към делегатите Джамбазки.

Той обърна внимание и на протестите и разделението, което има в обществото ни в момента.  „Днес, когато отново има брожения, протести, напрежения, всеки от нас трябва да е спокоен за делото си и за това, което правим. Защото ние сме горди, убедени, просветени български националисти. И няма никакво значение кой какво говори по адрес на нашата организация. Особено когато става дума за ренегати, за малодушни предатели и страхливци, които са избягали, предали са се, напуснали са и сега се опитват да бъдат някакви корективи. Не могат да бъдат! Без значение от конюнктурата, без значение от критики, ние преследваме нашата цел и нашата идея. И просто трябва да бъдем добри в това“, каза още евродепутатът.

Основна тема в изказването на Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – бяха и процесите, които се случват в Европейския парламент и Европейския съюз.

„Никой в българското общество не обръща внимание на това, което се случва в Европа и което ни засяга пряко. Никой не забелязва агресивната ляво-левичарска вълна, която се опитва да изтрие националните държави. Която стъпка по стъпка превзема нови и нови позиции в Европейския парламент. През конференцията „Бъдещето на ЕС“, през Зелената сделка, през опитите националните лидери да бъдат порицавани от анонимни европейски депутати от други държави и да им се държи сметка. И то винаги в посоките Истанбулска конвенция, еднополови бракове, циганско население. Някой там опитва да избутва нашата национална държава. Да разгражда националните държави. Да изтрие нацията като такава. И това, уви, не е само приказка. Това е факт“, каза Джамбазки.

Каракачанов: Да бъде намерен диалогът

„Да живее единната и неделима българска нация! Да живее българска Македония. Да живее България!“, завърши евродепутатът.

Последвайте канала на

17827 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар
Бареков

2020.09.07 | 15:37

28
ЕЙ СЛАДУР ЩЕ ТИ ГО НАБУТАМ ДА ЗНАЕШ
Д.Кънев.

2020.09.06 | 04:29

27
Другарю Джжжабббаазззки не е ли време да налееш по една лююта ракия.Не се кахъри и без теб керванът си върви и спри да лаеш.
Lissa

2020.09.06 | 01:32

26
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com

2020.09.06 | 00:41

25
ПЪРВО МИНИ ПРЕЗ КАЗАРМАТА И ТОГАВА МИ СЕ ОТВАРЯИ. ЖЕНЧО
Jjj

2020.09.05 | 21:13

16
Здравей, ти, малък гей!
Джамбазки

2020.09.05 | 23:56

24
има любовник казва се АРМАНДО от квартал Меден рудник Бургас
Стефан

2020.09.05 | 22:58

23
Ти май имаш притенции към други държави

2020.09.05 | 22:49

22
Ангеле 17 хиляди евра заплата, бизнес магазини в София, хотел и ресторант в Гоце Делчев, не ти ли стигат, или искаш да станеш по богат от Каракачанов и В. Симеонов? Хайде наздраве!
kk

2020.09.05 | 22:22

21
12 години си бягал от дълга да служиш в армията, като всеки истински млад българин. Сега ще вкарваш младежите в казармата. Кой си ти, бе страхлив пияндурник!

2020.09.05 | 22:15

20
Джамбазки ти си един пропаднал скапаняк песента ти е изпята
????

2020.09.05 | 22:12

19
На колко ПРОМИЛА е ТОЗИ??????????????

Добави коментар

Водещи новини