Александър Иванов от ГЕРБ: Откраднаха протеста от младите и интелигентни хора

  • 03 септември 2020 08:29

  • 830
  • 4
Александър Иванов от ГЕРБ: Откраднаха протеста от младите и интелигентни хора
© БНТ

За сблъсъците вчера виновните са президентът, който в последните дни вдига юмрук и зове за бунт, както и организаторите на протеста. Откраднаха протеста от младите и интелигентни хора. Извикаха агитките да чупят с чукове и да замерят полицаите, чиято работа е да опазват обществения ред. Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

По закон организаторите са виновни за всяко увреждане на имуществото и за всеки пострадал полицай. Питайте президента Радев дали ще поеме отговорност. Бесилки и ковчези – това ли иска президентът Радев, заяви Иванов.

В момента според социологическите проучвания ГЕРБ продължава да е първа политическа сила. Възпроизвеждане на избори сега би възпроизвело същата политическа ситуация. Проектът за нова Конституция открива дебата за рестарт на държавата. Това искат българските граждани, това искат младите хора, които протестират, посочи депутатът от ГЕРБ.

ГЕРБ внесоха в парламента проектите за нова Конституция и ВНС

Не виждам управление на инат. Най-отговорното, което можем да направим в момента, е рестарт на държавата и нова Конституция, което беше автентичното искане на протеста. Най-безотговорното е да оставим държавата без парламент, както искат от БСП, каза още Александър Иванов.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
830 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЕЛЕКТPА

2020.09.03 | 08:51

1
Терора наложен от Комумонархиските фашисти, под крадливия юмрук, на един не доказал се жалък пилот, е на път да доведе до гражданска война, между комуфашагите и народа ни. Кауна и отровното гнусно отровно трио, заедно с Импексовата БСПдирастия, издигнаха бесилки из цяла София, но първи ще увиснат на тях, защото народа се пробужда, и никога няма да доведе миризливите и крадливи БСПдирастите, повече на власт...
.

2020.09.03 | 12:06

4

2020.09.03 | 10:27

3
КОЙ ТЕ ПИТА БЕ МИШОК? И КАК РАЗБРА?ДА НЕ БЕШЕ СЛУЧАЙНО ТАМ,МИШКО СТРАХЛИВА?
Видовден смях

2020.09.03 | 09:43

2
Като гледам какъв си мазен м, на дали ще разбереш нещо някога! Гербо-комунистически биклуциии

Добави коментар

Водещи новини