Каракачанов с призиви към Румен Радев, Бойко Борисов и политическите лидери

  • 03 септември 2020 06:17

  • 11250
  • 44
Каракачанов с призиви към Румен Радев, Бойко Борисов и политическите лидери
© Булфото (архив)

„През целия вчерашен ден станахме свидетели на организирани, преднамерени и с нищо не предизвикани атаки към полицията. Целта беше да се стигне до кръв и жертви.

Снощи полицията, без да предизвика с нещо, беше отново атакувана с бомби, ракети, павета и бордюри. С една ясна цел – окървавяване на протестите“, написа във фейсбук вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.
 

„Като българин, и като вицепремиер по сигурността, заставам твърдо зад действията на българската полиция по отношение на мерките за озаптяване на провокаторите“, казва още той.
 

„Призовавам българските политици да спрат да си правят евтини политически сметки за власт. На българската нация е нужна не кръв, а диалог.
Призовавам българския премиер да застане зад действията на полицията и да разпореди необходимите законови мерки да възстанови реда в държавата.
Призовавам българския президент, ако не като президент, то поне като български офицер, да защити полицията, която е подложена на безпрецедентен терор, от страна на платени групи от хора, които нямат нищо общо с протестите на нормалните български граждани.

СДВР: Вчера имаше един дълъг маратон на безредици. Мирният протест бе опорочен

Уважаеми г-н Президент,
Уважеми, г-н Премиер,
Уважами, г-да политически лидери,
Не забравяйте, че партиите са част от историята на България.

А България е вечна!“, пише още в поста си Каракачанов.

Последвайте канала на

Novini.bg
11250 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар
Херо Мустафа до червените малоумници

2020.09.05 | 23:42

44
Кои думи не разбрахте бе, бесепарски олигофрени?! ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНО ВЪРХОВЕНСТВОТО на закона! Това означава, че въстания -още по-малко болшевишки такива - в една ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА членка на ЕС и НАТО, нямат НИКАКВО място в Р БЪЛГАРИЯ! МВР, ДАНС и ГДБОП да си свършат работата според конституцията! Метежника-психопат радефф трябва да бъде изправен пред КОНСТИТУЦУИОННИЯ СЪД! Това имах в предвид с върховенството на ЗАКОНА!
Стела

2020.09.05 | 19:08

43
Пратете на лечение ТИКВАТА-СЛЪНЦЕ ,че както е тръгнало и вас ще пляска ище ви забрани фейса.Диалог става с нормални хора.Вие сте извън нормалността.Властта ви е дала дефекти и фира и не знаете къде се намирате.Но ние ще ви опресним.Една реформа направихте ли.Само крадете.Е скоро само ще гледаш и разхождаш от тройно голямата си тераса и ще бъдеш забравен.Нищо човешко няма във вас.Повредени от алчност хора сте вие.
Не разбрахте ли

2020.09.05 | 17:04

42
ОСТАВКА Н Я М А. ДА ИМАААААААААА, ЛУМПЕНИ КУПЕНИИИИИ, НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД, МОЖЕ ДА ИМА ЗА ВАС ЯКО ОТЗАД, НО ВИЕ СИ ГО ПОЛУЧИХТЕ В ПАЛАТКИТЕ, НАЛИ, ГОЛЯМА Е,Н ПАДАШЕ НАЛИ, ОЩЕ ТЕЧЕ СПЕ,МА ПО ПАВЕТАТА!
Светла Янкова

2020.09.05 | 04:57

39
Мажоретките на ''обвинени патриоти'' са прелъстени от коалиционните си партньори ГЕРБ. Така и те ще споделят любовта на народа към тях, защото и на тях ще се търси отговорност за действията им. Освен това мутренската коалиция трябва да снае че заплатите им както и тези на полицията ги плаща харода. Всеки ще отговаря за своеволията си.Затова се махайте от властта бе еничари и мутри.
До Светла Янкова

2020.09.05 | 16:56

41
Ей, ку,ляк, на чия флейта свириш,а, хубаво ли те мандръсат в палатките? Заработи ли нещо отгоре на това, което ви се заплаща всеки ден!? Или за спорта, болна кучко!
мииии

2020.09.05 | 12:10

40
късно е либе за китка,прецедента е пътник,нищо че не го знае!!!!!!
Силвия Игнатова

2020.09.05 | 00:36

38
Патриоти от гей парада, някой се гордеят че са патриоти. Внимавайте че са ви напъскали с кисело мляко.
Клара Пенчева

2020.09.05 | 00:28

37
Унизително е да те наричат ''патриот''. Защото все едно те наричат парясница от мъжки род.
Ахмед Юрган

2020.09.05 | 00:23

36
Думата ''патриот'' вече стана убидна, защото наведените патриоти дават лош пример на депутатите.
широкия

2020.09.04 | 23:19

35
Широкия сигурно е преял и затова не е могъл да види кадрите по телевизията. Може и някакви хапчета да му пречат да вижда. Затова да си подава оставка и да се лекува.
ПРАЗНА ТИКВА

2020.09.04 | 23:08

34
Тикво празна не знаеш ли че на война и спортни успехи, българите се обединяват. Така твойте мутренско полицейски бойни отряди, обединиха хората и нищо не може да ги уплаши. Пандемията намали икономиката ни, но мутренската диктатура я унищожава.

Добави коментар

Водещи новини