Екоминистърът: Изненадваща беше оставката на Данаил Кирилов

  • 28 август 2020 08:30

  • 1241
  • 4
Екоминистърът: Изненадваща беше оставката на Данаил Кирилов
©

И в Шумен, и в Търговище могат да си направят водоизточници за промишлени цели, а не да ползват питайна вода.
Това коментира в суртешния блок на БНТ екоминистърът Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

По думите му има 3 млрд. лв. извоювани по проекти  в цялата страна. Нищо не правят с тях. Защо в Шумен не са си оправили 40 кладенеца. Дали сме им 120 млн. лв. за водопровад и пречиствателн станция, каза министърът.

Той каза още, че Перник трябва да си платят сметките за няколко години назад, а те не желаят.

Новоизграденият водопровод е с разрешително за 6 месеца, което изтича, напомни той.

В Перник е пълен язовирът, но изведнъж всички заводи се наредиха да искат вода. Засега не им даваме. Радомир също се нареди да се закачи към язовира, сега и те се закачиха, очаквам и Кюстендил да поиска. Сега през септември изтича разрешителното за водопровода от София, той е с временно разрешително за 6 месеца. Сега трябва да се направи разрешително, защото този вече няма да може да се ползва. Трябваше още докато се строи водопроводът, трябваше да си направят разрешително. Ние им дадохме аварийно снабдяване, но те пак не си плащат сметките. В момента Перник имат около 1 млн. задължение и това не е проблем на МОСВ. Перник има два водопровода сега и след месец и двата ще са незаконни. Този път няма МОСВ да си затвори очите.

ТЕЦ Република да си оправи всички документи до нова година. Тази година никой в МОСВ  няма да се разпише за незаконни водопроводи, каза Димитров.

Правим списък на най-опаснисните места с пестициди, каза той по темата за откритите опасни отпадъци.

За него е била изненадваща оставката на правосъдния министър Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св., коментира още Димитров.

Нямаше мотив оставката му, мисля, че няма да я приемат, коментира екоминистърът.
За мен никой няма да плаче, за Дани Кирилов все някой ще се застъпи.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1241 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
????

2020.08.28 | 09:07

1
Както ИЗНЕНАДВАЩО бе ПОТЪВАНЕТО на МИЛИОНИТЕ в "ремонта ПОД ВОДА" на "Студена" и "водопровода БЕЗ ВОДА" в Перник ли примерно, "другарююююююююююю"?!
и от алкатрас бегат

2020.08.28 | 10:11

2
ама не през парадния вход и да ги гони чистачката

2020.08.28 | 11:19

3
През тези 30г. тези пестициди си стояха и тровеха.Димитров е ПЪРВИЯТ министър, който разравя това безобразие.Вместо да вдига юмрук, беше редно Радев да оглави борбата за справянето с тровенето на Българите, но.....Бобокови са спонсори на БСП....
Бб

2020.08.28 | 11:49

4
Щастлива държава Тома Измирлиев, 1920г. ,,Разпъната държава – ограбена страна, с закони, ред и право – без никаква цена. И куц, и сляп и блъснат – известно е това – се учи тук да бръсне народната глава. „

Добави коментар

Водещи новини