Адвокат с остър коментар за Данаил Кирилов

Дълбоките причини да поискаме оставката на министър Данаил Кирилов бяха законодателната дейност на това Народно събрание, която многократно се оповестяваше, че е инспирирана лично от него като един от най-доверените юристи на премиера. Това каза пред БНР адвокат Иван Демерджиев - председател на Пловдивската адвокатска колегия. Преди месец именно оттам тръгна искането за оставката на правосъдния министър.

"Едно срамно петно ще остави г-н Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. в правосъдното министерство, нищо повече", обобщи юристът.

Той каза, че трябва да се знаят мотивите за оставката, за да бъдат те оценени.

Според него освен спорните законодателни инициативи в парламента, е спорен и проектът на нова Конституция, отново с водеща роля на Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св.. Адв. Дермеджиев е категоричен, че постът на правосъден министър трябва да се заема от утвърдени експерти и авторитети. 

Данаил Кирилов подаде оставка пред премиера Борисов

Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. подаде оставката си вчера след разговор с премиера. Дали ще бъде приета оставката, ще се реши след разговор в коалицията. Това е квота на ГЕРБ, като се предполага, че отново от партията ще издигнат нова кандидатура. В публичното пространство се спряга името на Георги Близнашки. Официални мотиви за оставката не бяха оповестени.

Коментари

 1. 2020.08.27 | 16:45
  гледат тия
 2. 2020.08.27 | 16:19
  Законите не трябва да се правят от адвокати, защото ще си оставят вратички. Закова му скачат
 3. 2020.08.27 | 14:59
  Данаил Кирилов би имал по-успешна реализация като актьор-комик.
 4. 2020.08.27 | 10:37
  всичкото гербежийско управление ще остави големи кафяви петна във всички министерства.
  1. 2020.08.27 | 10:47
   Яж л.айна бе гнусен болшевик! Най-мразени и ЗАВИНАГИ без власт ще си останат създателите на паралелната държава - другарЕте от БКП-БСП и техните изнаглели изчадия!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет