Илиан Тодоров към Волен Сидеров: Пигмей, предупредих те!

  • 25 август 2020 19:56

  • 30695
  • 31
Илиан Тодоров към Волен Сидеров: Пигмей, предупредих те!
© bulphoto (архив)

"Пигмей, предупредих те! През 2013 г. Волен ни убеждаваше да направим коалиция с ДПС и беше твърдо против всякакви протести! Днес обаче подкрепя метежниците. Използва умовете и любовта ни към българите единствено за лична облага. Сидеров не е никакъв идеолог на каквото и да било!" - написа във Фейсбук областният управител на Софияска област Илиан Тодоров към лидерът на ПП "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Ето какво пише още Тодоров в обръщението си:

Волен Сидеров се разграничи от Илиан Тодоров

„Планът Сидеров” е моя мисъл и дело. Създадохме го от любов към хората, конструирахме го заедно с моят приятел и колега Димитър Димов. Ако не бяхме двамата с Димов, отдавна нямаше да има ЕТ „АТАКА – бай Волен”! Нека интелектуалният бракониер Волен, който си приписа нашият труд и осребри нашите мечти за Родината да го оспори! Той просто ни предаде и продаде. Измами българите. Преклони се пред Мамона!

Днес, същият подкрепял протестите. А защо бай Волене беше против протестите през 2013г., когато подкрепи правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21? Защо се криеше под пластмасовата маса? Надявам се не си забравил, когато ти казах пред 23-ма души, че е лудост да правиш правителство с ДПС. Златното ти пръстче обаче не ме послуша! Тогава протестите бяха лоши и грешни, днес са добри и правилни.

Днес обаче има много живи хора, които ще потвърдят че заедно с Калина Балабанова те убеждавахме да не подкрепяш ДПС. Искахме от теб единствено нови избори, въпреки че бяхме избрани за депутати. Но ти подкрепи Орешарски. За предложенията ти за назначения в това правителство ще поговоря, когато отново видя как мърсуваш с името ми по жалката ти кабеларка, която се гледа единствено от Андон кьоравия и Пешо глухият", пише още Тодоров.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
30695 31

Свързани новини

Коментари 31

Добави коментар
Не на Атака

2021.02.09 | 07:43

31
Волен е напълно изкрещял.
Бай Иван

2020.08.26 | 16:36

29
Сидираста винаги е бил пудка.
протестиращ

2020.08.26 | 16:39

30
Сидираста винаги е бил пудка. Бай иване БСПеерастино, когато ви беше златен пръст, му го лапахте, а сега е женски полов оргън.
народен глас

2020.08.26 | 09:33

28
Само тоя перко липсва там, вярно че там всички са изперкали
петков

2020.08.26 | 04:49

27
ОТДАВНА ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ СЛЕДНОТО: КОЙТО Е ПРОТИВ ГЕРБ БИЛ РУСКА ПОДЛОГА А КОЙТО Е ПРОТИВ БСП ТО ТОЙ КАКЪВ Е ? ОТГОВОРА Е, ГЕРМАНСКА ИЛИ АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГА - НЯМА БЪЛГАРСКА ! В БЪЛГАРИЯ ИМА ДВА ВИДА ЛУМПЕНИ, РУСОФИЛИ И АМЕРИКАНОФИЛИ БЕЗ БЪЛГАРОФИЛИ И ТАМ НИ Е ГРЕШКАТА ДОРИ И ЦАР БОРИС ТРЕТИ ГО Е КАЗАЛ И НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ С ТАЗИ ОТ ВЕКОВЕ ДЕФОРМИРАНА НАРОДОПСИХОЛОГИЯ !
:ossa

2020.08.26 | 02:14

26
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com

2020.08.25 | 23:44

25
Извини се Бе
321

2020.08.25 | 23:36

24
бареков, сидераста, слави, мая, радев, триото на тримата глупаци, ицо маджов и др. - винаги ще си останат подлоги на бсп и дпс - чросто са патерици на червените боклуци - крадци и лъжци
Спермалина

2020.08.25 | 22:31

20
Тодоров е к урва !
Болен Лидеров

2020.08.25 | 23:35

23

Щом е за МААААСКВА АЗ ВИНАГИ СЪМ СИ ДАВАЛ Г*ЗА ПОД НАЕМ!!! -РЪГАЙ, РЪГАЙ ВОВА ЧЕ СЪМ НЕЩАСТЕН!!!

2020.08.25 | 21:20

15
На изборите ще гласувам за Волен! Поне АТАКА се махна от псевдопатриотите.

2020.08.25 | 22:51

22
за бялата златка ли бре? Ти си по- луд и от перхидрола
ааа

2020.08.25 | 21:56

18
Тъп си беше, тъп си и остана, едничък на мама, прост като градинска лейка.

2020.08.25 | 22:37

21
В наше село сме всичко на всичко трима пенсионери. Пешо Глухия, Иван Куция и Дамян Слепия. Такива сме веке от години. Другите: кои измряха, кои - от по-младите, се запиляха по света и ние тримцата сами си кукуваме и се лекуваме, кога някой от нас закъса. Артилерията, както викаме на склерозата, ни гони яката, ама ние не си вържем кусур. Сега обаче изникна един кусур не, ами коджа мити национално-селски проблем - преброяването! Преброяването на населението, на жилищата и на земеделските стопанства, което вече завърши. Те, нашите барутници-къщите, са по-грохнали и от нас самите, в земеделското ни стопанство и с трън да се завъртиш, няма какво да закачиш, тъй като и тримата имаме по две-три оскубани ярки, колкото да ни снесат по някое и друго яйчице, ала тревогата ни е, че никой не дойде да ни преброи!!! И сега проблемът е: кой, кой от нас тримцата да стане преброител? То ние всичките сме едни писари, дето сами не можем да си разчетем драсканиците, ама не в това е проблема. Проблемът иде от кусурите ни. Единият не вижда, другият не чува, а третият не може да ходи. Пък разбрахме, че се било плащало нещо на преброителя... Е, защо един от нас да се облажи, а другите да лапат мухите?! Което си е право: посдърпахме се малко за тая работа. Все пак накрая постигнахме таквоз - консенсус, какъвто и в парламента в София рядко се постига! А именно: Дамян слепия ще запише едно-друго, ще го каже на мен - Глухия, и аз, де разбрал, де не разбрал, ще го дам на Иван Куция. Той ще го отнесе по-нагоре и всичко ще е окей, както казва моето правнуче, когато намина лете към мен. За възнаграждението също постигнахме консенсус. Колкото пари дадат, ще си ги поделим по равно, ще пием по една сливовица от моята и така ще приключим тази важна кампания - преброяването. Е, малко след срока, но абсолютно честно и без капка завист между трима ни. Както държавата иска от нас - нищо, че сме кусурлии като хора... И сега много ни се иска някоя медия да разкаже за нашия опит - белким и други се поучат от нас... Даже и да са виждащи, чуващи и ходещи, а не като нас - слепи, глухи и куци. Дано поне в "Частен случай" по телевизията ни покажат, ако другаде не може, та и ние да станем известни и прочути. Че то тук, в нашата махала Горно нанадолнище, даже и Владо Беряну едва ли ще дойде, камо ли госпожа Ахчиева да ни споходи и изтипоса на екрана. Ама здраве да е и много поздрави от нас тримата преброени: Дамян Слепия, Пешо Глухия и Иван Куция.

Добави коментар

Водещи новини