Станислав Недков-Стъки избухна: Държавата и МВР са абдикирали от задълженията си! Не може Платеното трио и няколко тюфлека от БОЕЦ да оскверняват институции!

  • 21 август 2020 16:01

  • 38046
  • 172
Станислав Недков-Стъки избухна: Държавата и МВР са абдикирали от задълженията си! Не може Платеното трио и няколко тюфлека от БОЕЦ да оскверняват институции!
© Булфото (архив)

Станислав Недков-Стъки обяви официално чрез фейсбук, че ако МВР не влезе в задълженията си и не премахне незаконните палаткови лагери в София ще организира движение, което да върне реда в столицата ни и да осигури спокойствието на българските граждани!

Недков е състезател по смесени бойни изкуства. Президент e на Българската федерация по ММА от началото на 2014 година.

Ето какво написа преди минути Стъки в социалните мрежи:

"ДА ОСКВЕРНИШ ГЕРБА И ДА ПРЕТЕНДИРАШ ЗА МОРАЛ!

Блокадите в центъра на София продължават

Държавата и МВР са абдикирали от задълженията си!!!

Днес всеки може да отиде пред която сграда си хареса и да започне да хвърля яйца, домати, пилешки бутчета и каквото още пожелае.

Всеки може на всяко кръстовище или централен булевард, да опъне палатка или хавлия да се попече, ако реши примерно, че морето му е далече. И ако случайно някоя майка направи грешка да вози децата си по същия булевард, да и натрошат колата, защото е провокатор. Навсякъде по света, когато се прави опит за преврат, първо се атакуват държавната телевизия и радио.

Това, което се случва в държавата ни тия дни е абсурдно! Бяха осквернени сградите на Народното събрание, МВР, БНТ, КПКОНПИ и др.

Протестиращи донесоха обяд на Емил Кошлуков, искат му оставката

Крайно време е институциите в страната, да започнат да изпълняват задълженията си, и да не допускат няколко тюфлека, наричащи се БОЕЦ и Платеното трио, всеки ден да оскверняват държавни институции и министерства!

Не съм член на никоя партия и нямам против протестите, стига те да са мирни и цивилизовани. В момента те не са, затова призовавам държавата да вземе мерки до няколко дни и да озапти тия диваци!

В противен случай аз ще организирам движение, което да върне реда в столицата ни и да осигури спокойствието на българските граждани!".

Валентин Вацев: Протестът премина във фонов режим и е напът да се провали

Мнението на Стъки се споделя от множество български граждани, които уважават законите на Република България! В същото време едно от най-емблематичните столични места Орлов мост е превърнато в кочина от шепа безделници, а от столичната полиция се гънат, че им трябвало "сериозен ресурс", за да премахнат няколкото струпани там пейки и кофи за боклук. Какво пречи тези, които са струпали барикадите да бъдат принудени сами да ги разчистят.

Срамота е Орлов мост да прилича на декор от филмите на Костурица, а от МВР да позволяват на типове като Георги Георгиев от "Боец" да сквернят сградите на Народното събрание, Министерския съвет и МВР. Напрежението е на път да достигне връхната си точка, столичани са гневни, че са принудени да се провират през малките улици, за да стигнат до работните си места и не са изключени екцесии.

Последвайте канала на

Novini.bg
38046 172

Свързани новини

Коментари 172

Добави коментар
ГербоПрост смях

2020.08.30 | 23:55

172
Потка
Така става

2020.08.24 | 18:42

171
като си взима дръта жена! Ха сега, да живее с баба си!
Ачо циганина

2020.08.24 | 18:32

170
Тоя мафиот мутризиран от кога се взе за НЯКОЙ си капацитет. Обикновена МУТРА женен за метресата на НДСВ.Такива са днес всички в управлението на ГЕРБ (нереализирали се някога комунисти).

2020.08.24 | 17:19

169
Само така ......да се изгонят всички платени протестиращи от улиците....най накрая!
Момчил

2020.08.22 | 13:02

148
Спомням си времето, когато стъкито беше обикновенна мутра и ходеше да се бие с лапета по дискотеките в В. Търново, после се ожени за особа с връзки, до тогава никой не го знаеше и си караше червеното голфче. Да протестираш също е законно, ако си заявил пред институцийте ,че ще го правиш,тези са такива. Затова разни биткаджий, пътни джигити и всякаква платена и зависима сган от властта ,трябва да приемат,че има и будни граждани ,който искат смяна на статуквото, защото ако не виждате как се погребва България, значи сте си наврели главите в задниците за някой лев.
Ицо

2020.08.24 | 11:45

168
Той даже и мутра не беше. Навърташе се покрай тях, а те го вземаха за мезе. Караха го да прави някакви простотии и после падаха от смях докато го гледат как се излага. Ама толкова му беше акъла на бореца. Всъщност и борец не беше кой знае какъв, те нали го изгониха от спортното училище.

2020.08.24 | 08:56

167
Сега разбрахте ли защо ограбиха държавата и ктб.Ами отглеждат мутри шайки ,бандити ,разбойници като им плащат за да плодължат да са на власт и да довършат всичко в държавата .
Стърчи мамул

2020.08.24 | 08:49

166
Господин Стъки когато двама си МЕРЯТ мамулите Неси подлагай КОША и кръстника си има надкръсник.

2020.08.24 | 08:45

165
Тоя е от шайката на на власттаи ГЕРБ По поръчка на ББ е на ход

2020.08.23 | 22:07

164
Стъпки знаеш ли какво е геронтофил.
Пенка Манафова

2020.08.23 | 10:40

163
Господин Минетков сега ли ти направи впечатление че държавата е абдикирала. Защо не забележи това когато не осъждаха престъпниците и ги държеха с десетки висящи дела. Не забелязваше ли че ги пускаха да бягат от затвора и от правосъдието. Това където пускат престъпниците в отпуска или предсрочно да бъдат освобождавани поражда корупцията. Защо делото за КТБ боксува на едно място. Докараха престъпника Брендо от Италия за да не го съдят и сега е в България на свобода. Приятно ли ти е престъпници да нападат, ограбват изнасилват и убиват възрастни и беззащитни хора без да бъдат наказани. Хубаво ли е делата на убийци и престъпници да се бавят с десетилетия и след това да бъдат прекратявани. Който и да бъде на власт, това повече не трябва да се допуска. Не ние необходима война между партийте а със престъпността.

Добави коментар

Водещи новини