Фандъкова: Започнахме разширението на 9-та Френска езикова гимназия

  • 13 август 2020 17:21

  • 853
  • 2
Фандъкова: Започнахме разширението на 9-та Френска езикова гимназия
© Фейсбук - Йорданка Фандъкова

Започнахме разширението на 9-та Френска езикова гимназия с нов физкултурен салон, корпус с 11 класни стаи и енергийна ефективност на цялата сграда. Това написа във "Фейсбук" столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Първоначалната ни идея беше да направим спортна зала, защото Френската гимназия беше едно от училищата, които заварих без собствени физкултурни салони. Идеята ни порасна в проект за разширение и модернизация на гимназията, така че да създадем по-добри условия за децата и учителите. Разширението ще позволи и преминаване на едносменен режим на работа.

Йорданка Фандъкова с обещание към 30-то училище "Братя Миладинови"

Успяхме да включим 9-та Френска в проекта за модернизация на 26 училища и детски градини с финансиране от Оперативна програма „Региони в растеж“.

Специални благодарности на настоящия и бившия директор на гимназията – г-жа Емилия Богданова-Иванова и г-жа Пенка Малинска, както и на учителите и учениците, които в следващите 2 години ще „съжителстват“ със строителните работници и техника.

Публикувахте от Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova в Четвъртък, 13 август 2020 г.

До края на годината ще започнем строителството на физкултурен салон в 100-но Основно училище.

Остана да завършим само проекта за физкултурен салон на гимназията по изобразителни изкуства „Проф. Н. Райчинов“.

В последните години успяхме да изградим 20 физкултурни салона.

Започнахме разширението на 9 Френска езикова гимназия с нов физкултурен салон, корпус с 11 класни стаи и енергийна...

Публикувахте от Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova в Четвъртък, 13 август 2020 г.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
853 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пешо

2020.08.14 | 10:52

1
Г-жо Фандъкова, учудвам се, че все още се явявате като кмет и прерязвате лентички.Мислехме,че отдавна вече сте абдикирала като столичен кмет избрана на избори.В настоящия период , може би, би било по добре някой друг да пререже лентичката, а Вие да се погрижите за реда в града, който сме Ви поверили да управлявате! Имате цялата власт и законни основания да наредите да се почистят срамните заграждения по големите булеварди , представляващи в някакъв смисъл терористичен акт. Няма да ги изреждам какви са, знаете ги. Много, много ни учудва Вашето пълно, ама пълно бездействие по въпроса за терора в София . Освен абсурдните причини за терора, да включим и другите чисто човешки и икономически - я натоварете някои от Вашите служители да изчисли колко бензин и нафта се изгориха за безцелно обикаляне по улиците, колко нерви се изпокъсаха, колко задачи не се изпълниха и т.н. и какви са загубите на фирмите от любимата Ви дъвка малки и средни предприятия. Имам право като Ваш избирател да Ви попитам ОТ КАКВО ВИ Е СТРАХ ! и защо не действате. Ако това е някаква измислена тактика и стратегия да знаете, че е глупава! Знам, че не сте я измислили- в такъв случай кажете ясно, не немога да се справя с тази ситуация и тогава може би ние гражданите ще се организираме , но правилно ли е? Отговорете ни ясно и разбираемо за всеки - ще решавате ли въпросите или не!!!! Жалко, много Ви уважавах!
Гошо

2020.08.14 | 11:34

2
Пеше, ходи си на село! Там ще можеш да минаваш напреко през мегдана и никой няма да ти пречи.

Добави коментар

Водещи новини