Ще свалят Костов заради ГЕРБ

  • 18 април 2012 07:02

  • 3754
  • 6
Ще свалят Костов заради ГЕРБ
© Булфото

ГЕРБ стяга следизборна коалиция със сините догодина. Условието е лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - да остане зад борда. Тази мълва обиколи по празниците жълтите павета и е най-коментираната тема в сините редици, пише "Стандарт" като се позовава на източници от "Раковски" 134.

Високопоставени управленци винаги са признавали, че имат топли чувства към сините, като идеята им е да приобщят към ГЕРБ партията, символ на победения комунизъм.

За целта властта развива добри отношения със "старите муцуни" от доброто старо СДС. Като например експрезидента Петър Стоянов, бившия парламентарен шеф Йордан Соколов, който бе в правителствената делегация до Тунис, експремиерът Филип Димитров, който бе изпратен посланик в Грузия, Константин Димитров, който стана посланик на Острова, и други знакови лица от добрите години на "Раковски" 134.

Сега в централите на СДС и ДСБ трескаво изчисляват кой колко процента ще вземе на предстоящите парламентарни избори. "Ясно е, че ГЕРБ няма да имат пълно мнозинство и затова трябва да мислят как ще съберат коалиционно правителство", разказаха сини депутати. Вариантите били два - ГЕРБ да се коалира или с БСП, или със Синята коалиция. Ако начело на Столетницата обаче останел Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, нямало как да се получи прегръдка с ГЕРБ. Което потвърждава слуховете, че крилото на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в опитва да заиграва с властта. Ако обаче Командира продължавал да е лидер на ДСБ, хората на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г щели да обърнат гръб на десните. Напускането на четиримата млади от ДСБ около Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е имало за цел да разклати бутиковата партия на Костов и да го елиминира като лидер. Както точно ще стане това обаче, още не е ясно.

След като сините подкрепиха ГЕРБ в решението да прекъсне проекта за АЕЦ "Белене" и се обявиха против вота на недоверие, отново се заговори с пълна сила за ново затопляне на отношенията между хора от ДСБ, СДС и ГЕРБ. Командира обаче бил изолиран от случващото се. Засега двамата силни в СДС - Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на и Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г., се опъвали на тенденцията да играят с ГЕРБ. И държели на партньорството си с Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Не било обаче изключено Мартин рязко да промени мнението си и да неглижира ДСБ, която изправи на нокти с лупингите си СДС по време на последните местни и президентски избори.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3754 6

Коментари 6

Добави коментар

2012.05.26 | 14:34

5
Ами ако стане така, че Президента, чрез народното събрание промени конституцията и станем президентска държава нали се сещате , че няма да има нужда от избори, а ГЕРБ ще управляват още един мандат от 4 години.

2012.05.26 | 14:35

6
Мислиш ли че герб ги вълнува конституцията? Последните резултати от изборите реалните ли бяха или манипулирани? Ще стане като изборите 2 в 1 - събират се всички бюлетини в новата зала и се бие ключа, накрая верваш не верваш герб е основния дял. Коалицията ще е с доган и с триста зора ще се събере опозиция станишев + Сидеров и това ще е картинката много години докато ЕС не ни бомбардират в разгара на гражданската война.
А

2012.05.26 | 14:34

4
Две невероятни хипотези: 1.След изборна коалиция - сините нямат шанс да са в НС; 2.Костовистите без Костов - те са нищо и с него, а без него добавят още една нула. Коалицията ще е с ДПС, БСП или тройна, за зла участ на българския народ.
xxx

2012.05.26 | 14:34

3
за съжаление, мислех, че тези имена са останали в историята и повече никога няма да чуем за тях. но нека герб си вкарат автогол с тези, народът веднъж вече ги изгони, сега ще ги измете, заедно с Боко и компания.

2012.05.26 | 14:34

2
много приятен крадлив мангал

2012.04.18 | 13:46

1
Ко речи?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини