Каракачанов: Правителството има да свърши работа и трябва да я свърши

Ситуацията със затварянето на улици и слагането на палатки е обсъждана по време на коалиционния съвет, но решение за премахването им не е вземано, каза днес във Варна в отговор на въпрос вицепремиерът Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Той допълни, че полицията си взема решение какво да прави в дадена ситуация и няма как, и не е нормално да се взема политическо решение за действията на институция като нея. Ние или сме правова държава или не, ако протестиращите наистина говорят за законност, ред и демокрация би следвало и те да спазват законите, а не да дават обратния пример, каза Каракачанов. Според него е време да се отговори на въпроса какво искаме да постигнем, защото по думите му "тридесет години този мач сме го гледали - стани да седна, идваме, махаме едни, слагаме други.

Палатки в София вече няма, отпушиха ключовия "Орлов мост"

Запитан дали Обединените патриоти са причината премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да не може да подаде оставка, Каракачанов каза "Вие мислите ли, че някой може да накара Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да направи това, което не иска, или пък мен да ме накара". Той допълни, че никой не е натискал никого да подава или не оставка и е възможно от това внушение някой да има интерес.

Валери Симеонов разкри ще има ли оставка на кабинета и Борисов

Решението е, че правителството има да свърши работа и трябва да я свърши, и че министър-председателят няма да подава оставка, посочи той.
 

Министърът на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността участва в отбелязването на 141-та годишнина от създаването на Военноморските сили.

Коментари

 1. 2020.08.09 | 20:49
  Много патриотичен секс ги очаква в затвора. Долните рамене ще бъдат още по големи. Но това няма да е само от преомора но и от вдъхновение.
 2. 2020.08.09 | 20:18
  Много работа има правителството но не като тези които превърнаха държавата в частна собственост. Сигурно правителството е в харема на Ахмед Доган след като му позволиха безплатно да си направи държава в държавата с тези имения където загради морето както и на много други места. Този неграмотен човек си изпра милионите с измислени лекции на Цанков камък. Политиците го знаят това но си взимат такса сигурност. Свикнали са на големи комисионни. Освен оставки трябва и затвор.
 3. 2020.08.09 | 20:00
  Партийните фирми ограбиха държасвата с ''ремонтите''. На графа поставиха паметници на простотията. Ограбиха парите за ремонта на бул. Черни връх като можеше да го разширят с по една лента от двете посоки. Плашеха хората че ще има задръстване от небостъргача до парадайс, но сега този нов квартал който строят там още по големо задръстване ще става. Компирката трябва да знае че когато се правят ремонти трябва да се разширяват улиците да се правят широки велоалей и паркинги. На последната трамвайна спирка на бул. Черни връх има схлупена къща, която заедно с тото пункта можеше да бъдат съборени и да се изгради многоетажен паркинг. Н е плашете хората с небостъргачите че ще стават задръствания и ще пречат на глетката към Витоша. Ако построите нови квартали с небостъргачи до севрната тангента, ще се направят булеварди с над четири ленти с паркинги и няма да им пречат за нищо. Дори и за са,молетите на летището. Това е бъдещето на съвременните градове. Метрото от терминал две може да се продължи под пистата към северната тангента. За целта трябва кмета и съветниците му добре да познават София. Защото столицата ни не е опитно поле за некадърници и корумпирани.
 4. 2020.08.08 | 22:02
  Ей шопар досега дремехте ли
 5. 2020.08.08 | 19:58
  Уж са патриоти, но ще леят кръв народна!
 6. 2020.08.08 | 15:55
  Господа Борисов, Каракачанов и Симеонов, излезте и си свършете работата на Орлов мост, СУ и другите кръстовища. Не се дръжте като мухльовци. Народа го очаква.
 7. 2020.08.08 | 14:16
  Напикания патриот да си взима торбичка та от била и с 200 към вкъщи...... Никой от тази измет няма да влезне в затвора..... Може само да си мечтае те.
 8. 2020.08.08 | 14:15
  Напикания патриот да си взима торбичка та от била и с 200 към вкъщи...... Никой от тази измет няма да влезне в затвора..... Може само да си мечтае те.
 9. 2020.08.08 | 11:38
  Правителство и 240 разбойници,а приори да се разстрелят,че съсипаха държавата.
  1. 2020.08.08 | 14:14
   Интересно ми е какво образование имаш, "а приори" ми мязаш на простак
 10. 2020.08.08 | 13:56
  Някои псевдо демократи може и да се попенят, но свикайте този парламент и птиемете един нов закон за защита на държавата (най демократично) приберете отрепките в пандиза, но да не намразваме иначе добрата демоктация. по дяволите мнениято на европейския съюз.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет