Борисов събира партийци от цялата страна в София

Активът на ГЕРБ се събира днес в София, за да обсъди бъдещето на партията и актуалната политическа обстановка в страната. Събитието се очаква да започне в 12 ч. и ще се проведе в "София Тех Парк".

По информация на Novini.bg медии няма да бъдат допускани, а след това ще има само прессъобщение за срещата. Има очаквания все пак някаква част от изказването на премиера и лидер на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да бъде пусната на живо във фейсбук - нещо, което той обича да прави в своите обиколки из страната.

Вижте какво решава утре МС чрез видеоконферентна връзка

Иначе на сбирката се очакват над 4000 души от цялата страна. На нея трябва да присъстват освен ръководните кадри на партията, така също и депутатите, евродепутати и други.

Срещата идва на фона на продължаващите вече почти 30 дни протести и кризата с коронавируса. Очаква се Борисов да направи изказване относно проблемите.

Според някои източници той ще потвърди още веднъж, че оставка няма да подава.

Премиерът Борисов само преди седмици призна, че след края на мандата ще обърне сериозно внимание на развитието на партията, смятайки, че някои се опитват да я разцепват. Той не скри, че бидейки в изпълнителната власт за него и за министрите е трудно да следят дейността на ГЕРБ. Както е известно от управляващите имаше отлюспване в последната година, като ГЕРБ се раздели с дясната ръка на Борисов - Цветан Цветанов, който се очаква да сформира свой политически проект. 

Коментари

 1. 2020.08.05 | 10:11
  А ИСКАМА БЕСИЛКА И ТИКВА ДА ВИСИ !!
 2. 2020.08.05 | 08:57
  Не отстъпвайте пред МАФИЯТА! Народът е с ГЕРБ
  1. 2020.08.05 | 10:09
   ФОСТАТА
 3. 2020.08.05 | 08:58
  Ясно, задават цел на днешния протест. Да се окупира сградата от протеста, и докато не се чуе ОСТАВКА, да си стоят вътре и да обгрижват Вожда
 4. 2020.08.05 | 07:53
  ЦК на БКП опса грешка на ГЕРБ след това ще има едно часова реч на вожда в която ще обясни колко много е направил за десет години управление и колко не благодарни сме
  1. 2020.08.05 | 08:54
   червен мършояд,стигат ви 65год,ядохте живата плът на народа!!!!!
 5. 2020.08.05 | 08:21
  Това добиче плаче за публичен ЛИНЧ !
  1. 2020.08.05 | 08:53
   червен мършояд,стигат ви 65год,ядохте живата плът на народа!!!!!
 6. 2020.08.05 | 08:23
  Майка ти нагла мръшляк , ще те заколиме като диво прасе !
  1. 2020.08.05 | 08:53
   червен мършояд,стигат ви 65год,ядохте живата плът на народа!!!!!
 7. 2020.08.05 | 08:09
  БЛОКИРАМЕ ВЪТРЕ!!! ЩО ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ МЕДИИ НА БАНДИТСКОТО СБОРИЩЕ?! ВСЕКИ ФАШИСТ ОТ ПРОВИНЦИЯТА ЩЕ НОСИ СПИСЪК ЗА ОТСТРЕЛВАНЕ НА ХОРА АНТИГЕРБ!!!! ФАШИСТИТЕ ОТ ГЕРБ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ИЗБИВАТ ХОРА... С ТРОЙНО ПО-ГОЛЯМ САДИЗЪМ И НАГЛОСТ!!!! УРОДИ! УБИЙЦИ! СМЪРТ ЗА ФИНАНСИРАНАТА ЧУЖДА ХУНТА ГЕРБ!!!
  1. 2020.08.05 | 08:52
   червен мършояд,стигат ви 65год,ядохте живата плът на народа!!!!!
 8. 2020.08.05 | 08:47
  ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИНСТРУКЦИИ КЪМ ЕЛИТА НА Политическа Партия ГЕРБ ЗА СЪБИТИЕТО В "СОФИЯ ТЕХ ПАРК", КОЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 05.08.2020 Къде е "София Тех Парк"? "София Тех Парк" е в София. Намира се точно срещу "Арена Армеец", която също е в София, защото не е тръба и не може да е навсякъде. Ако идвате от посока, която налага преминаването ви през центъра, заходете по Околовръстното и се включете от другата страна. НЕ МИНАВАЙТЕ ПРЕЗ ЦЕНТЪРА, ТАМ ИМА ТЕРОРИСТИ!!! Къде да паркирам? Това е отговорност на вашия областен координатор. Логиката е тези, които идват с Джипка, да паркират най-отпред. Тези, които са без Джипка, могат да паркират най-отзад. Как да се държа, ако ме заговори Бойко Борисов? Естествено. Целунете му ръка. Закълнете се във вярност. Разхилете се на подигравката Му, отправена към вас или към ваш съпартиец. Как да се държа, ако ме заговори Дани Кирилов? Г-н Кирилов е инструктиран да не говори. Ако ви заговори, обърнете се незабавно към вашия областен координатор. Какво да правя вечерта преди събитието? Тренирайте ръкопляскане. Ако разполагате с достатъчно свободно време, съберете се и с други съпартийци и тренирайте синхронно ръкопляскане. По пътя към "София Тех Парк", за какво да си говоря с моите съпартийци? Говорете си за тръби. Кажете им, че няма нищо по-хубаво от тръби. Не забравяйте - най-искрени са разговорите за тръби. Ако забележа съпартиец, който е загубил вяра в Него, как да постъпя? Незабавно се свържете с вашия областен координатор. Ако забележа, че моят областен координатор е загубил вяра в Него, как да постъпя? Незабавно се свържете с Георги Марков. Той е бил в Държавна Сигурност и знае как да процедира. За какво мога да говоря в кафе-паузите? За тръби. За какво не мога да говоря в кафе-паузите? По време на кафе-паузите, избягвайте следните имена: Ахмед Доган, Иван Гешев, Делян Пеевски, Бай Васил, Франтишек и Петьо. Не споменавайте неща като джуджета и снежанки. Избягвайте приказна риторика. Ако паднем от власт, аз какво ще правя? Обърнете се незабавно към вашия областен координатор. Да си нося ли сандвичи? Не се притеснявайте. Има осигурен кетъринг от ПП "ГЕРБ" - сандвичи със суджук.
 9. 2020.08.05 | 08:46
  За да не напуснат.
 10. 2020.08.05 | 08:03
  Оставка, която искат 200-300 платени протестъри на Божков, начело с адвоката му, както и провалени политици, фалирали три пъти държавата, а също и никому неизвестни НПО, финансирани незнайно от къде. Такава оставка НЕ СТОИ НА ДНЕВЕН РЕД. Хората, които мислят, не са на улицата, те работят и градят Европейска България - не евразийска. Правителство, избрано на избори се сменя на избори - НЕ ОТ УЛИЦАТА.
 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет