Кметът на Враца: Протестиращите нямат представителност, а хора, които хвърлят яйца и стотинки

Оставката е лесна, трудна е отговорността. Една оставка блокира работата на общините, а така ще бъдат засегнати много хора. Това заяви в сутрешния блок на БТВ кметът на Враца Калин Каменов. 

"Не се чува мнението на над 1 млн. души, които са гласували за управляващата коалиция. Ако и те излязат да протестират, ще влезем в един кръг. Ако протестиращите имат представителност, те ще спечелят изборите през март", разкри той. 

Орлов мост продължава да бъде блокиран от палатки и протестиращи

"Навлизаме в тежка ситуация. Очаква се втора вълна на вируса. От общините нямаме нужда от криза", каза кметът на Враца. 

Протестиращите нямат представителност, а хора, които хвърлят стотинки и яйца по полицаи и Министерски съвет. Протестиращите освен оставка, какво искат, попита Каменов.  

"Протестиращите ще имат 4-5% гласове на парламентарните избори. С такъв процент не се управлява. Избори има само след няколко месеца - искането за предсрочни избори изглежда като инат, а не като разумни искания", коментира кметът на Враца. 

СДВР: Поведението на протестиращите снощи се счита за провокация към полицията

"Съмнявам се, че записите, на които се твърди, че е премиерът са реални. Няма да се учудя ако излязат подобни разговори и с мои колеги. Така не се постигат резултати", завърши Калин Каменов. 

Коментари

 1. 2020.08.04 | 12:18
  СМ ПРЕМИЕРЪТ ПОТЪПКВА ВСИЧКИ ЗАКОНИ И ДАВА ПРИМЕР КАК НЕ МУ ДРЕМЕ .НИЗЪК МОРАЛ ТОВА ПОКАЗВА И ИСКА ДА Е НОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ.
 2. 2020.08.04 | 12:14
  УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ НЕ НАПРАВИ ЕДНА РЕФОРМА.САМО РАЗДАВА НА КАЛПАК
 3. 2020.08.03 | 11:54
  Бойке. Къде си? Чакам те!
 4. 2020.08.03 | 11:45
  Чисто и просто и гьотверен - това е къпан милиционер но и *едераст.
 5. 2020.08.03 | 11:34
  изкарал е всички, които имат поне малко акъл и ги насира
 6. 2020.08.03 | 11:03
  porednata grobarska mastia na ambrazurata da zashtitava grobarskite prestapnici I krajbite im.
 7. 2020.08.03 | 10:54
  ако боико ме беше оставил да си направя далаверата с грипенчетата,да си взема аз моето процентче,сега нямаше да има главоболия с мен,но мандата ми свършва а къде е моята далавера,сега като взема властта ще си я врътна,НЯМА ВРЕМЕ!!!!
 8. 2020.08.03 | 10:54
  ЗАЩО ВТОРАТА ПО ВЛАСТ В ДЪРЖАВАТА ЛИЧНОСТ В ЛИЦЕТО НА ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СЕ ОПРАВДАВА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПОКАНИ- ЗАСТАВИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ДА СЕ ЯВИ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗА ИЗСЛУШВАНЕ? ТОЛКОВА ЛИ Е БЕЗСИЛЕН ПОСТА "ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ" ЧЕ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ НЕПОДДЧИНЯВАЩИЯТ СЕ? КАКВО ИЗЛИЗА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ "НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ, ПРЕВИШАВАТ ПРАВАТА СИ" И ПОЛИЦИЯТА ГИ САНКЦИОНИРА, А МИНИСТЪР ПРАДСЕДАТЕЛЯ ДАВА ЛИЧЕН ПРИМЕР НА НЕУВАЖЕНИЕ И ЕДНА ДУМА, КОЯТО ЗАПОЧВА С В....АНИЕ......
 9. 2020.08.03 | 10:53
  Който иска да протестира, моля да го направи по цивилизован начин. Второ, да не се пречи на другите граждани да работят и живеят нормално. Трето - да направят списък с искания, даже и сред тях да е оставката на Борисов или който друг искат да се разкара. Да направят подписка и да се види от списъка с искания, колко са реално подкрепените подписи за едно или друго искане. След подписката и обединението зад нещо реално вече да се натисне да почнат да се изпълняват искания и даже и протеста да не спре до оставката на Борисов, то нека да почне да се постига нещо, искане по искане, задача по задача. Ето това е нещо смислено, е не само рушене и неспазване на правила и блокиране! Не сме в джунглата, уж се имаме за цивилизовани хора.
 10. 2020.08.03 | 10:46
  Не знам защо управляващите се правят на ощипана госпожица ? ЯВНО СТРАХА ОТ ПОДАВАНЕТО НА ЗАЯВКА ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО ГИ КАРА ДА ПРИБЯГВАТ КЪМ ФИНАНСОВИТЕ МАНИПУЛАЦИИ! ЗАЩО НЕ ГИ НАПРАВИХА ТЕЗИ КОЗМЕТИКИ ПРЕДИ ПРОТЕСТИТЕ НА МЛАДИТЕ? ЗАЩО ПОСТАВЯТЕ ВЪПРОС НА ТЕЗИ ПРОТЕСТИРАЩИ ДА ИЗЛЪЧАТ ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ? ЗАЩО СЕ СЕ КРИЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ? КЪДЕ ИМА ПО СВЕТА ДА СЕ ПАЗИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ КОГАТО ТОЙ ОБИЖДА НЕ КОГО ДА Е А ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА ЕДНА СУВЕРЕНА ДЪРЖАВА? ЕДИН ЧОВЕК ЗАБРАВИЛ, ЧЕ Е НА ПО-НИСКО НИВО В ДЪРЖАВНОСТТА С КАКВО ПРАВО МОЖЕ ПУБЛИЧНО ДА ОБИЖДА ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, А /ТОЙ - АМА Е ОТ ЖЕНСКИ РОД/ УПЛАШЕНА ОТ РЪКОВОДИТЕЛЯ НА НЕЙНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ СКЛОНИ ГЛАВА! ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ, А НЕ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ!
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет