ГЕРБ: Срещу нас е създаден Отечествен фронт, който иска да дестабилизира страната

  • 21 юли 2020 20:03

  • 20371
  • 62
ГЕРБ: Срещу нас е създаден Отечествен фронт, който иска да дестабилизира страната
© ГЕРБ

Срещу ГЕРБ е създаден Отечествен фронт с голям финансов ресурс, който се опитва да дестабилизира страната. А тази дестабилизация работи изцяло в интерес на един беглец в Дубай.

Това заяви административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на среща с общинското ръководство и актива на партията в Разлог, цитиран от пресцентъра на партията. На партийното събрание присътваха и областният координатор на ГЕРБ Андрей Новаков, народният представител д-р Емил Тончев и кметът на Разлог Красимир Герчев

Членовете на ГЕРБ-Разлог бяха единодушни, че няма предпоставки за подаване на оставка на правителството. „Кабинетът и управляващото мнозинство в парламента са легитимно избрани от над 1 млн. българи. Ние носим отговорност пред всички тях да не допускаме политическа криза и безвремие, каквито неизменно ще последват, ако Румен Радев състави служебно правителство“, заяви общинският ръководител на ГЕРБ-Разлог д-р Копанарова.

Цветомир Паунов: Договореното в Брюксел от премиера Борисов дава нов хоризонт пред държавата и бизнеса

Административният секретар на ГЕРБ изрази готовност управляващите да влязат в диалог с протестиращите и изрази надежда, че те скоро ще формулират ясни и конкретни искания към властта. Той изрази съжаление, че провокатори и провалили се политици се опитват да яхнат протеста с користни цели. „Трябва да имаме очи и за хубавите неща. България бе приета в чакалнята на еврозоната и в Банковия съюз. А днес от Брюксел премиерът Борисов съобщи новината, че страната ни ще получи 29 милиарда евро от ЕС до 2027 г. Тези два успеха са показателни за доверието, което Европа има в България и лично в премиера Борисов. Така ние отговаряме на атаките на Отечественият фронт срещу ГЕРБ“, завърши Паунов.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
20371 62

Свързани новини

Коментари 62

Добави коментар
събитията от днес

2020.07.22 | 17:11

62
ОБОБЩЕНИЕ: диво доупоскване на каквото е останало до края на мандата (вкл. достъп до данни от западняците от летището - GDPR) в полза на чужди интереси + ББ президент (мама Меркел вариянт), ако не Карибите за 10 год. и 1 ден с няколко чекмеджета да изтече давност и завръщане в Европа да харчи пари безнаказано (Херо вариянт) = страхотен Холивудски сценарий
Реалист

2020.07.22 | 01:20

42
На Борисов и ГЕРБ ЕС дава 29 милиарда евро,на Станишев и Червените Боклуци едно евро не им дадоха-спряха всички еврофондове за България заради колосални кражби....изчезвали над 50% от европарите! Когато фактите говорят,и боговете мълчат!!!

2020.07.22 | 11:53

61
До Въй А защо не питаш от къде са парите на Нинова за хотели в Гърция, Гергов, Бобоков, Божков, докторите с частни болници от БСП, Министъра от БСП, който продаде Тец Варна на Доган и още и още?
Въййй

2020.07.22 | 01:30

43
Добре ,добре,но трябва да кажеш ,че паричките отиват на хора от ГЕРБ. Трябва да кажеш ,че сме най бедната страна в Европа,първи по смъртност и най нисък станадр на живот. За медийте няма да пиша защото мястото хо знаем всички

2020.07.22 | 11:48

60
Държавата да влезе в ролята си на държава и да приложи цялата строгост на закона срещу терористите Спасов и Еленков, иначе рискува спокойстието и безопасността на гражданите си.Г-н Гешев -действайте!Държавата е в опасност!

2020.07.22 | 09:57

59
За всички е ясно, че е в ход опит за държавен преврат, иницииран от Фигуранта (както го нарича спонсорът му - Васо Черепа), използващ органиизационните стуктури на комунистите и отпадналите от парламента"Дай България". Понеже няма да видят власт през избори посмъртно, се опитват да я докопат чрез преврат. NO PASARAN господа другари!
хахаха

2020.07.22 | 09:08

58
Така ли правят гадовете? Не ги е срам! Само фронт може да свали някой, който се е окопал във властта.

2020.07.22 | 08:12

57
МУТРИ ВЪН!!!
БСП Е МАФИЯТА НА БОЖКОВ С ДРОГИТЕ ОТ ПОДУЕНЕ

2020.07.22 | 04:33

52
БСП ДЕПУТАТ И БОЖКОВ ИСКАТ БУНТОВЕ В ДЪРЖАВАТА . УПРАВЛЯВАТ “ ТЪЛПАТА И ЛУМПЕНИТЕ “ ПО ФЕЙСБУК - ТОВА СА ДУМИ НА БОЖКОВ.И ОЩЕ.“ ДА ВАДЯ ЛИ 10 000 ПРЕД ПРАЛАМЕНТА .“.ТАКА БОШКОВ И БСП ЧЕРВЕН ДЕПУТАТ ОТ ХУНТАТА - ПАРТИЯТА НА КОРНЕЛА СИ КОМУНИКИРАТ СЪВСЕМ СПОКОЙНО . ТОВА Е СЕПАРАТИЗЪМ , ЕКСТРЕМИЗЪМ , БОЛШЕВИЗЪМ , ФАШИЗЪМ , ПРОСТАЩИНА , ПРОЛЕТАРИЗЪМ И .КОРНЕЛА ПАК ИСКА ОСТАВКИ. БСП МАФИЯТА И ФЕНОВЕ НА ЛЕСКИ

2020.07.22 | 07:39

56
Никой неможе да ни принуди за кой да гласуваме.Нито божков нито който и да е било.Само Христо Иванов и Атанас Атанасов е бъдещето на Родината ни.Ако не после пак щесе краде като за последно,както сега,пак щеси хапим пръстите.Само на тях разчитаме да дадем в ръцете им милиярдите от ЕС и да отидат във правелната посока.А не както сега,лъвовете Пеевски Доган и др чякат своя пай,българино осъзнай се.И сме сигорни във тях на 100%.

2020.07.22 | 07:30

55
Нее срещу герб а е срещу мафията,срещу хищната шяйката,срещу най мръсната хунта на планетата,срещу изверг от ново поколение,което сее обградило,със бетонени мръсни грозни халчни непоносими глави.Които се срастнаха със европейските милиярди,които им са много мили.Симеонов и Каракачанов учат боко да не дава оставка,зада може после да намажат повечко.Затвор и оставка.
Абвг

2020.07.22 | 06:47

54
Колеги, незабравяйте че голяма част от тези пари..... трябва и да се връщат:))

2020.07.22 | 04:05

48
Не просто искаме да оставите страна ни намира , да промените политическата система , да спрете да тормозите и рекетирате гражданите и бизнеса , да спрете да ползвате институциите за лични интереси , да разформировате всички политически партии и да се изселите. Искаме нова България . По този начин не може и няма да продължаваме повече , вие да крадете и далавери , а ние послушно да ви работим и плащаме данъци !!!
Някой си

2020.07.22 | 06:43

53
Това което говорите е "идеализъм " , това е химера , мечта - много добра храна за вечеря , но оставаш гладен през целият ден!Така реформи и промени не се извършват нито в живота нито в политиката.Трябва диалог - улицата се е опитвала да прави промени но никога не са се получавали.Между другото , колко от тези млади хора са гласували на избори до сега?

Добави коментар

Водещи новини